Zirvede Haber

ZAFER GEMLİK; Türkiye Göçmenistan Olmayacak!

ZAFER GEMLİK; Türkiye Göçmenistan Olmayacak!

Zafer Partisi Gemlik İlçe Başkanı Nilüfer Toprakçı yazılı açıklamasında; Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçiliği zemininde kurulan Zafer Partisi kuruluş ilkelerini koruma (Anayasa 1-4 Md. Ve 66 Md.) ve terörle etkin mücadele için gerekenlerin yapılması, 13 milyon sığınmacının geri dönmesinin sağlanması ile ilgili şartları içeren, Türkiye Cumhuriyetini daha ileri taşıma gayesiyle oluşturduğumuz mutabakat metninde iş birliği esasları çerçevesinde Genel Başkanımız Prof Dr Ümit Özdağ , CHP Genel Başkanı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu ile anlaşmaya varılmıştır.

21 yıllık AKP hükümetlerinin yarattığı sosyal yıkım, yolsuzluk, yoksulluk, devlet krizi, sığınmacı sorunu, rant-borç-talan ekonomisi ve neden olduğu ağır ekonomi sorunları ve toplumun siyasi kutuplara bölünmesine karşı devletin yeniden düzenlenmesi; millî birlik ve beraberliğin sağlanması, yoksulluk, yolsuzluk, yasaklar ve ağır ekonomi sorunlarının çözümü, Türkiye için ağır bir güvenlik ve demografi sorunu oluşturan sığınmacı ve kaçakların gönderilmesi için ortak çalışma ve iş birliği içinde birlikte yol yürümeye karar verilmiştir.

Büyük Türk Milleti’ne arz ederiz. Türkiye göçmenistan olmayacak. 29 Mayıs 2023’de Türk halkı ülkesini geri almaya başlayacak. Anne babalarımızdan aldığımız güvenli Türkiye’yi çocuklarımıza bırakmak istiyorsak Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’na oylarımızı verelim. Zafer Partisi Gemlik İlçe Teşkilatı olarak Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na desteklerimizi açıklıyoruz.Ve tüm halkımızı sandık başına davet ediyoruz. Aziz Türk Milletimize alınan kararlarımız hayırlı olsun, kutlu olsun.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ