Zirvede Haber

ÇİNİ VE SERAMİK SEMPOZYUMU ÖNCESİ HAZIRLIK TOPLANTISI YAPILDI

ÇİNİ VE SERAMİK SEMPOZYUMU ÖNCESİ HAZIRLIK TOPLANTISI YAPILDI

İznik Belediyesi Şehit Piyade Komando Çavuş Fehmi Barcın Gençlik ve Kültür Merkezi’nde 2020 İznik Çini ve Seramik Sempozyumu Bilim Sanat Kurulu Toplantısı Yapıldı.

İznik Kaymakamı Bülent Bayraktar, İznik Belediye Başkan Vekili Zeliha Peşte, UNESCO İznik Alan Başkanı olan Prof. Dr. Murat Taş ve Bir çok Üniversite öğretim görevlileri, araştırmacı akademisyenler ve çini ustaları da katıldı.

Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Uludağ Üniversitesi,İznik Kaymakamlığı, İznik Belediye Başkanlığı ve İznik Alan Başkanlığının Organizasyonu ile gerçekleştirilecek  9-10-11 Nisan 2020 tarihleri arasında yapılacak olan 2020 İznik Çini ve Seramik Sempozyumunun son aşamaları tek tek ele alındı.

UNESCO İznik Alan Başkanı olan Prof. Dr. Murat Taş çalışmalarda gelinen son noktayı öğretim görevlileri ve akademisyenlere sunarken, program akışı ve programdaki detaylar hep birlikte görüşülerek son noktaya gelindi. 2020 İznik Çini ve Seramik Sempozyumu ile ilgili tüm detaylar gözden geçirildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ