Zirvede Haber

Kişisel Bir İddia Kurumsal Anlamda Bize Yüklenemez!

Kişisel Bir İddia Kurumsal Anlamda Bize Yüklenemez!

CHP Bursa’dan yapılan yazılı açıklamada; “Bir partilimizin adının görüntülü yurtdışı telefon görüşmesinde bir skandala karıştığına ilişkin çıkan haberler üzerine aşağıdaki açıklamanın yapılmasına gerek duyulmuştur.

1) İddiada adı geçen kişinin il başkan danışmanı olduğu ifadesi gerçeği yansıtmamaktadır. CHP tüzüğünde böyle bir görev olmadığı gibi, il örgütümüzde de böyle bir görevlendirme yapılmamıştır. Skandal iddiasında adı geçen kişinin birkaç ay önce il başkanına danışman olduğu yönünde sosyal medyada yaptığı belirtilen paylaşım tamamen hayal ürünü ve daha sonra yapılan açıklamadan anlaşıldığı kadarıyla ironi amaçlıdır. Gerçekliği sözkonusu değildir.

2) İlgili kişinin bir skandala karıştığı iddiası detaylarıyla soruşturulmaktadır. Ön bilgilere göre 2 yıl kadar önce yaşandığı öne sürülen bu olayla ilgili olarak, o dönemki yönetimlerin disiplin süreci işletip işletmediği konusu da araştırılmaktadır.

3) Ayrıca; besleme havuz medyasında yer alan bu iddia, özel hayatın sınırları içerisinde bireysel bir eyleme ilişkindir. Kişisel bir konudan kaynaklanan iddianın, partimizin kurumsal kimliğini ya da yönetimlerini lekelemek için kullanılmak istenmesindeki kötü niyetin, habercilikle, basın özgürlüğüyle bir ilgisinin olamayacağı açıktır. Son dönemde havuz medyasının CHP’ye ilişkin estirmeye çalıştığı hava kimsenin dikkatinden kaçmadığı gibi, sahibinin sesi havuz medyasının İçinde bulunduğu zavallı durumu da ortaya koymaktadır. Halkımızın ciddiye alıp okumaya bile tenezzül etmediği havuz medyasının, kişisel bir iddiayı bile partimizin kurumsal kimliğine bağlama gayreti, alçalmanın bir sınırı olmadığını da bizlere bir kez daha göstermiştir.” ifadeleri kullanıldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ