Zirvede Haber

CW Enerji’den 8,7 Milyon Dolarlık Anlaşma

CW Enerji’den 8,7 Milyon Dolarlık Anlaşma
  • CW Enerji, tüm hızıyla GES projelerine imza atmaya devam ediyor. Firma ile Kuzey Boru arasında 8,7 milyon dolarlık sözleşme imzalandı. Bugüne kadar birçok firma ile birbirinden güzel projeler yaptıklarını ifade eden CW Enerji CEO’su Volkan Yılmaz, yeni bir anlaşmaya imza attıklarını söyledi.

CW Enerji tüm hızıyla GES projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Anlaşma yaptığı firmalara bir yenisini daha ekleyen CW Enerji, Kuzey Boru ile 8,7 milyon dolarlık bir sözleşme imzaladı.

Proje hakkında açıklamalarda bulunan CW Enerji CEO’su Volkan Yılmaz, yeni bir GES projesine daha imza atmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yılmaz, Kuzey Boru ile güzel bir projeye imza attıklarını belirterek, “Firma ile yaptığımız anlaşmaya göre, CW Enerji ile Kuzey Boru Anonim Şirketi arasında Elektrik Piyasasında Lisanssız Elektrik Üretim Yönetmeliği’nin 5. maddesinin 1.h fıkrası kapsamında, şirketimiz tarafından geliştirilmesi devam eden arazi tipi güneş enerjisi santralinin KDV Hariç 8.700.000,00 USD  (Sözleşme imza tarihi itibariyle bu tutar, TCMB Döviz alış USD/TL kuru ile KDV hariç toplam 263.568.240,00 TL’dir ) bedelle satışına ilişkin sözleşme imzalandı” dedi.

Bugüne kadar birçok firma ile birbirinden güzel projeleri hayata geçirdiklerini ifade eden Yılmaz, güzel bir projeye daha imza attıklarını ve bununla gurur duyduklarını kaydetti.

Ülke ekonomisine katkıda bulunuyoruz

“CW Enerji olarak, sektörümüzde güzel projelere imza atarak daha sürdürülebilir bir dünyaya katkı sağlamaya ve kendimizi her geçen gün geliştirmeye devam ediyoruz” diyen CW Enerji CEO’su Volkan Yılmaz, şöyle devam etti: “Hayata geçirdiğimiz her bir proje ile sürdürülebilir bir geleceğe katkı sağladığımız gibi aynı zamanda ülke ekonomisine de katkıda bulunuyoruz. Güneş enerjisinin kullanımını yaygınlaştırmak ve daha yaşanabilir bir çevreye katkı sağlamak adına var gücümüzle çalışıyoruz. Kurulduğumuz günden bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da müşteri beklentilerine en etkin ve hızlı şekilde yanıt verebilmek adına gelişen teknolojiyi takip edecek ve katma değerli ürünlerimizle sektör adına kazanımlar sağlamayı sürdüreceğiz.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ