Zirvede Haber

Schafer ile Sonbahar Renkleri Yatak Odalarına Geliyor!

Schafer ile Sonbahar Renkleri Yatak Odalarına Geliyor!

Schafer Home ile Yatak Odaları Güzelleşiyor!

Schafer ile Sonbahar Renkleri Yatak Odalarına Geliyor!

Türkiye çapında 55 mağazası ve 2.000 adet satış noktasında sunduğu özgün, şık ve dayanıklı ürün çeşitliliği ile sektörün öncü markası olan Schafer, ev tekstili ürünleriyle hayatı ve evleri güzelleştirmeye devam ediyor. Kalite ve şıklığı bir arada sunan Schafer Home, nevresim takımları, yatak örtüleri, pikeler, çeyiz setleri, havlu ve paspastan oluşan geniş ürün yelpazesini müşterileriyle buluşturuyor.

Schafer Home, yatak odalarına modern bir dokunuş getirmesi için hazırladığı yüzde 100 pamuklu kumaşının sağladığı üstün kaliteli, yumuşak yapısıyla Petra çift kişilik pike, sonbahar renklerini yatak odalarına taşıyor. Bej, kiremit, hâkî, hardal ve gri renk seçeneklerine ek olarak zarif deseniyle yatak odasında sadeliği seven tüketicilere hitap eden 200×230 cm ölçüsündeki Petra çift kişilik pike, estetik görünümü sayesinde yatak örtüsü olarak da kullanılabiliyor. Petra çift kişilik pike özellikle mevsim geçişlerinde üşümeden ve terlemeden deliksiz bir uyku isteyen tüketicilerin tercihi oluyor.

Schafer Home, ev tekstiline getirdiği özgün tasarım anlayışı, estetik ve kalite ile bulundukları alanın görünümüne farklılık katmak isteyen müşterilerini kendilerine en uygun Schafer Home ürününü seçmeleri için mağaza ve online satış noktalarına davet ediyor.

SCHAFER Hakkında: Schafer, 1980 yılından bu yana edindiği bilgi birikimiyle züccaciye sektöründe faaliyet gösteriyor. “Rahat ulaşılabilir” bir marka olma amacıyla yola çıkan Schafer yüksek kaliteli ürünlerini kullanıcılarla buluşturmayı ilke ediniyor. Geniş ürün gamıyla yenilikçi bir anlayışa sahip olan Schafer konsept mağazaları, çok katlı mağazalar, online satış mağazası ve uluslararası marketlerde varlık göstererek sektördeki yerini koruyor.

İhracat kanadında hatırı sayılır işler yapmaya devam eden Schafer dünya markası olma yolunda emin adımlarla yürümeye devam ediyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ