Zirvede Haber

EMSAN 5 YENİ KOLEKSİYONUNU AMBİYANS EV VE MUTFAK ÜRÜNLERİ İHRACAT FUARI’NDA TANITACAK

EMSAN 5 YENİ KOLEKSİYONUNU AMBİYANS EV VE MUTFAK ÜRÜNLERİ İHRACAT FUARI’NDA TANITACAK

Ambiyans Ev ve Mutfak Ürünleri İhracat Fuarı, 31 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi (İFM)’nde gerçekleştirilecek. 50. yılını kutlayan Türkiye’nin güçlü markası Emsan, geniş ürün yelpazesi ile fuarda yerini alırken beş yeni koleksiyonunu da ilk kez görücüye çıkaracak.

Emsan, 31 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi (İFM)’nde gerçekleştirilecek Ambiyans Ev ve Mutfak Ürünleri İhracat Fuarı’nda koleksiyonlarını ziyaretçiler ile buluşturacak. Dört gün sürecek fuarda geniş ürün yelpazesini ziyaretçilerin beğenisine sunmaya hazırlanan Emsan, Diagon, Swiss Crystal, Artisan, Babil ve Infancy koleksiyonlarını da fuarda ilk kez görücüye çıkaracak.

“Lezzetin Koruyucusu” Diagon Serisi Emsan farkıyla emsalsiz sofralada!
Fuarda tava, tencere ve sahanlardan kek kalıplarına, yemek ve sofra takımlarından mutfak gereçlerine ve içecek hazırlama gruplarına kadar 845 ürününü iş ortaklarına sergilemeye hazırlanan Emsan, beş yeni koleksiyonunu da fuarda tanıtacak.

Tasarımı, ısıyı eşit dağıtan özel kanalları ve yanmaz yapışmaz döküm yapısı ile mutfakların demirbaşı olacak olan Diagon Serisi Emsan’ın en iddialı olan ürün grubu. Üstün yapışmazlık, dayanıklılık özellikleri ile öne çıkan Swiss Crystal Serisi ise, markanın bu yıl içerisinde en çok konuşulacak olan pişirme grubu ürünü.

Artisan ve Babil koleksiyonları fark yaratacak!

İsminde, işçiliğinde ve felsefesinde zanaatkârlık taşıyan Artisan Koleksiyonu mutfak ve sofra grubundan oluşan ürün gamı ile oldukça iddialı. Babil’in efsanevi asma bahçelerindeki çiçeklerin motifleştirilmesi ile ortaya çıkan ve ilhamını bu bahçedeki renklerden alan Babil Serisi ise, sofralara emsalsiz bir zarafet katacak. Alışıla gelmiş yılbaşı renklerinin dışına çıkarak tasarlanan Infancy Koleksiyonu  ise yeni yıl enerjisini sofralara taşıyacak.

Seçkin ürünleriyle İstanbul Porselen de artık Emsan güvencesinde

1957 yılında kurulan ve farklı markalar altında Türk Porselen pazarına ürettiği seçkin ürünlerle damga vuran İstanbul Porselen’i 2022 yılından satın alan Emsan, İstanbul Porselen’in en yeni ürünlerini de fuardaki standında sergileyecek.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ