Zirvede Haber

“AMERİKA VE RUSYA PAZARINDA REKOR ARTIŞ BEKLİYORUZ”

“AMERİKA VE RUSYA PAZARINDA REKOR ARTIŞ BEKLİYORUZ”

BODRUM’DA BU YAZ AMERİKALI TURİST YOĞUNLUĞU YAŞANACAK… MIVARA LUXURY BODRUM GENEL MÜDÜRÜ METE ÜSKÜDARLI: ““AMERİKA VE RUSYA PAZARINDA REKOR ARTIŞ BEKLİYORUZ”

Mivara Luxury Bodrum Genel Müdürü Mete Üsküdarlı, 2023 yaz turizm sezonu değerlendirmesinde  bulunarak Amerika ve Rusya pazarlarında rekor artışlar beklediklerini söyledi. İç ve dış pazarda hareketliliğin seçimden sonra artacağına dikkat çeken Üsküdarlı, “2022 yazında kruvaziyer turizmde büyük bir artış yaşamıştık. Bu sezonda da kruvaziyer turizmin çok iyi geçmesini bekliyoruz” dedi.

“HAZİRAN AYI İTİBARIYLA AMERİKA’DAN, TEMMUZ VE AĞUSTOS AYI İÇİN RUSYA ve DİĞER TÜM PAZARLARDAN YOĞUN REZERVASYON ALMAYA DEVAM EDİYORUZ”
Mivara Luxury Bodrum Genel Müdürü Mete Üsküdarlı, 2023 yaz turizm sezonu değerlendirmesinde bulunarak Bodrum bölgesinde hareketliliğin seçimden sonra artacağına dikkat çekti. Üsküdarlı, “Artan maliyetler nedeniyle yerli turist rezervasyonlarında azalma yaşansa da özellikle Amerika, Rusya, İngiltere, Almanya ve Orta Doğu pazarında artış bekliyoruz. Haziran ayı için Amerika’dan, Temmuz ve Ağustos ayları için Rusya ve Orta Doğu pazarından yoğun rezervasyonlar alıyoruz. Bodrum dünyanın sayılı lüks destinasyonları arasında ve bu yaz da yoğun ilgi görmeye devam edecek. 2022 yazında kruvaziyer turizmde büyük bir artış yaşamıştık. Bu sezonda da kruvaziyer turizmin çok iyi geçmesini bekliyoruz” dedi.

MİVARA LUXURY BODRUM, 25 NİSAN’DA KAPILARINI AÇIYOR
Mivara Luxury Bodrum’un 25 Nisan’da sezon açılışını gerçekleştireceğini söyleyen Mete Üsküdarlı, “2023 yazını teknolojik alt yapımızı yenileyerek ve sunduğumuz konfor alanlarına şık dokunuşlar katarak karşılıyoruz. Dünya standartlarındaki tesisimizde bu yaz da konuklarımıza hayallerindeki tatili yaşatırken lükste sınırları aşan bir yaklaşım sunacağız. Ülkemizin bu yıl 60 milyon turist ve 56 milyar dolar gelir hedefi var. Biz de Mivara olarak gerek tanıtım çalışmalarımızla gerek misafirlerimize sunduğumuz ayrıcalıklı deneyim ile sürdürülebilir hedefler için var gücümüzle çalışıyoruz. 2023 yazında da yeni rekorlara imza atılacağına inanıyoruz” dedi.

2019 yılından bu yana Tripadvisor tarafından Traveller’s Choice ve Mükemmellik Ödülü’ne layık görülen Mivara, 2022 yılında da World Luxury Hotel Awards tarafından Luxury Beach Hotel ödülü ve Luxury Hospitality and Lifestyle Awards tarafından da ‘Signum Virtutis’ olarak bilinen ‘Mükemmellik Mührü’ ödülünün sahibi oldu. Misafirlerinin tatillerinde ve kutlamalarında her ayrıntıyı kişisel olarak sunan ve kusursuz bir şekilde hayata geçiren Mivara, özel events ekibiyle de ayrıcalıklara imza atmak üzere 25 Nisan’dan itibaren misafirlerini bekliyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ