Zirvede Haber

AVRUPA’NIN EN BÜYÜK MOBİLYA FUARI IIFF2024, 23 OCAK’TA KAPILARINI AÇIYOR

AVRUPA’NIN EN BÜYÜK MOBİLYA FUARI IIFF2024, 23 OCAK’TA KAPILARINI AÇIYOR

Avrupa’nın en büyük mobilya fuarı olan İstanbul Uluslararası Mobilya Fuarı IIFF2024,

23-28 Ocak 2024 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi ile İstanbul Fuar Merkezi’nde eş zamanlı olarak ziyaretçilerine kapılarını açacak.

Fuara 150’den fazla ülkeden binden fazla firma ve üç binden fazla markanın katılacağını bildiren MOSDER Başkanı Mustafa Balcı, fuarın sektörün ihracatında çok önemli bir yeri olduğunu söyledi.

İstanbul Uluslararası Mobilya Fuarı IIFF2024, 23-28 Ocak 2024 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi ile İstanbul Fuar Merkezi’nde eş zamanlı olarak ziyaretçilerine kapılarını açacak. Fuara 150’den fazla ülkeden binden fazla firma ve üç binden fazla markanın katılacağı açıklandı.

Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Başkanı Mustafa Balcı, İstanbul Uluslararası Mobilya Fuarı’nın, dünya mobilya sektörünün çekim merkezi olduğunu söyledi. Çok sayıda alternatif tedarikçi ile tanışma fırsatı veren fuarın, ürün çeşitliliğinin yanı sıra teknolojik gelişmeleri yakından izleme şansı da sunduğunu belirtti.

Türkiye’nin dünya mobilya pazarında güçlü bir konuma sahip olduğunu belirten Balcı şöyle konuştu: “Türkiye’nin lojistik avantajları, binlerce tedarikçiyi keşfetme fırsatı, ilham alınmak üzere keşfedilmeyi bekleyen ürün grubu çeşitliliği, trend tasarımları ve yeni kullanıcı ihtiyaçlarını görme olanağı, güçlü işbirliği fırsatları fuarımızı öne çıkarıyor.”

MOSFED destekliyor

Fuarın,  TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. ve Mos Fuarcılık A.Ş.’nin işbirliğinde Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) desteği ile gerçekleştirildiğini kaydeden Mustafa Balcı, “Kıtaları kesiştiren İstanbul’da Avrupa’nın en büyük mobilya fuarına imza atıyoruz. İki fuar merkezinde aynı anda düzenlenecek olan bu büyük buluşmada dünya mobilyasının en önemli aktörlerini bir araya getiriyoruz. Bu fuar, sektörümüzün ihracatı açısından çok büyük bir öneme sahip” dedi.
MOSDER Başkanı Mustafa Balcı’nın verdiği bilgiye göre; Modern-modüler mobilyalar, lüks mobilyalar, bebek-çocuk-genç odası mobilyaları ile aydınlatma ürünleri TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde sergilenirken; Ofis-okul eğitim mobilyaları, bahçe mobilyaları ve aksesuarlar, yatak/bazalar ile modern-modüler mobilyalar İstanbul Fuar Merkezi’nde ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

2023 Fuarı başarılı geçmişti

Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Başkanı Mustafa Balcı’nın verdiği bilgiye göre, düzenlenen son İstanbul Mobilya Fuarı olan IIFF2023’e 156 ülkeden 167.500 ziyaretçi katıldı. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi ile İstanbul Fuar Merkezi’nde (İFM) eş zamanlı olarak gerçekleştirilen fuara 25 binin üzerinde yabancı profesyonel ziyaret etti. Fuarda yaklaşık 6 milyar dolarlık işbirliğine imza atıldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ