Zirvede Haber

Şehitlerimizi Bursa’da Yaşatacağız…

Şehitlerimizi Bursa’da Yaşatacağız…

Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde bir üs bölgemize sızmaya çalışan teröristlerle kahraman mehmetçiklerimiz arasında çıkan çatışmada dokuz evladımızı sonsuzluğa uğurladık.

Bu vatan uğruna can alıp can veren yiğitlerimizin emanetlerini korumak bizlerin bir Türk vatandaşı olarak en büyük görevidir. Şehadete yürüyen askerlerimizin ailesi bizim ailemiz, evlatları bizim evladımızdır. Her daim tüm desteğimiz şehit aileleriyle ve yakınlarıyla olacaktır.

İsimlerini yaşatacak ve kahramanlıklarını anacağız. Onlar nasıl ki yaz kış demeden havada, karada, denizde bu aziz toprakları korumak için savaştıysa; bizler de terör örgütünün uzantısı olan sözde siyasi partilere ve savunucularına karşı aynı şekilde savaşacağız. Terör destekçileriyle konuşmayacağız, masaya asla oturmayacağız. Her bir şehidimizin intikamı alınana dek, ulu ruhları huzur bulana dek hesaplaşacağız. Karşımıza çıktıkları her yerde Türk’ün ezici gücüyle karşılaşacaklar.

Zira Türk adalet getirendir. Bu bağlamda bütün sivil toplum kuruluşlarını ve siyasi partileri yarın teröre lanet ve Türk milletinin birliği yürüyüşü organize etmeye davet ediyoruz.

Yüce Türk Milletinin Başı Sağolsun!

Zafer Partisi İl Başkanı Cihat Gazi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ