Zirvede Haber

TÜRKOĞLU; “ÇAKMA GÖBELS’E HODRİ MEYDAN!”

TÜRKOĞLU; “ÇAKMA GÖBELS’E HODRİ MEYDAN!”

İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçık Türkoğlu “İran Sınırını” geçtikten sonra yayınlanan haberler sonrası kendisi üzerinden başlatılan “İtibar Suikastine” sert tepki gösterdi. Türkoğlu; “İran sınırını geçtiğimi ‘sözde’ yalanlamaya kalkan, çekimleri duvar şantiyesinden yaptığımı iddia eden “Çakma Göbels”e meydan okuyorum. Devletin HTS kayıtları, sınır kameraları elinde, ne duruyorsun hadi çık açıkla!

Aksi taktirde bizzat yönettiğin Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nin kendisi resmen ‘dezenformasyon/yanlış bilgi’ üretmiş ve yaymış olacak. Araştırma yapmadan, alelacele açıklama yaparak ‘mesnetsiz’ bir savunma yaparak, “İddia edilenin aksine Milletvekili Selçuk Türkoğlu, Türkiye-İran sınırını geçmemiş, yapımı devam eden duvar şantiyesine girmiş ve o bölgeden görüntüler almıştır. Sınırlarımızın güvenliği Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından dünya standartlarında teknoloji yoğunluklu sistemler aracılığıyla 7/24 sağlanmaktadır.

“İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu, Türkiye-İran sınırını kaçak geçti iddiası doğru değildir” demişsiniz. Ey Çakma Göbels! Israr ediyor ve diyorum ki; Van’ın Saray ilçesinin Yukarı Tulgalı köyüne yakın olan İran sınırını duvarın bittiği noktadan güpegündüz sorgusuz sualsiz geçtim. Geri de dönerek yine herhangi bir engelle karşılaşmadan kendi topraklarımıza girdim. Bunu fotoğraf ve videolarla da belgeli-bilgili kanıtladım.

Üstelik yanımda olaya tanıklık eden canlı şahitlerim de var. Peki İletişim Başkanlığına bağlı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, ‘Doğru değildir’ derken ortaya ne koyuyor? Cevap veriyorum: Hiç bir şey! Ben şimdi buradan DDM’ye soruyorum:

Açıklamanızda sözünü ettiğiniz, sınırlarda 7/24 çalışan yüksek standartlı teknoloji yoğunluklu sistemlerin söz konusu bölgedeki kayıtlarını nerede?

Koskoca minibüsle içinden geçip, hiç durdurulmadan ve araçtan inmeden sınıra devam ettiğimiz devasa şantiyenin bir tane bile kamera kayıtları yok muydu?

Hiç bir şey bilmiyorsanız, elinizin altındaki devletin istihbarat olanaklarından yararlanıp, Milletvekili olarak kullandığım telefonumun HTS kayıtlarına da mı bakmayı akıl etmediniz?

Orada tarih, saat ve hatta dakikasıyla birlikte hangi noktalarda bulunduğumu, konum olarak nereden nereye geçip gittiğimi de mi tespit edemediniz?

Sadece, ‘Milletvekili Selçuk Türkoğlu’nun sınırı kaçak geçtiği doğru değildir’ demek ‘dezenformasyonla mücadele etmek’ mi oluyor?

Dezenformasyon ‘yanlış bilgi’ demektir. Yanlış bilgiyi düzeltmek somut kanıt gerektirir. Ortaya herhangi bir belge-bilgi koymadan ‘doğru değildir’ açıklaması yaparsanız, DDM olarak kendiniz ‘dezenformasyon üretmiş’ olmaz mısınız? Sözün özü; Ben elimdeki ‘kanıtlarımla’ bütün söylediklerimin kapı gibi arkasındayım. Türkiye-İran sınırını sorgusuz sualsiz geçtim, aynı şekilde herhangi bir engelle karşılaşmadan da geri döndüm. Nokta.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ