Zirvede Haber

GELECEK Yıldırım; Karapınar’da! “Karapınarlı Hemşehrilerimizi Kaderleriyle Başbaşa Bırakmayacağız!”

GELECEK Yıldırım; Karapınar’da! “Karapınarlı Hemşehrilerimizi Kaderleriyle Başbaşa Bırakmayacağız!”

Gelecek Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı; sokağa indi! Ramazan ayı programı için her akşam iftar sonrası yöneticileriyle birlikte 3 mahallede program düzenleyen İlçe Başkanı Ercan Sönmez; Politika İzleme Kurulu Başkanı İzzettin Küçük ile birlikte Karapınar mahallesine lokal etkinlik düzenledi.

15 Temmuz askeri kalkışmasında aldığı kritik kararlarla Türkiye’yi uçurumun kenarından kurtaran önceki dönem Bursa Valisi de olan PİK Başkanı İzzettin Küçük; “Yıldırım bizim için önemli, Yıldırımlıların yaşadığı sıkıntıları görüyoruz. İl Başkanımız sayın Alparslan Yıldız ve Yönetiminin “17 İlçede dokunmadığınız hemşehrimiz kalmasın” direktifi ile yönetimini yenileyen İlçe Başkanlığı’mızın yeni atağı vatandaşlarımızdan da olumlu dönüşler almaktadır.” Ülkeyi düştüğü ekonomik zorluklardan azim ve kararlılıklarıyla Gelecek Kadroları ayağa kaldıracaktır.” dedi.

İlçe Başkanı Ercan Sönmez; “Ülkemizin tüm renklerini bir arada barındıran güzide mahallesi Karapınar’a gelerek burada esnaf ve vatandaşlarımız ile buluştuk. Esnaf vatandaşlarımızın girdi maliyetleri katlanması nedeniyle peş peşe sattığı ürünlere gelen zamlar sonrası tüketici olan vatandaşla diyaloglara şahit olmanın acısını yüreğimizde hissettik. Bu mahallemiz diğer mahallelerimizden farklı. Kentsel Dönüşüm için bir hazırlığı olmayan, doğa turizmi için bakir alanları olmasına rağmen hiçbir yatırımı mahallesinde görememiş bir noktada. Gelecek Kadroları iş başına gelecek, dertler sonlanacak.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ