Zirvede Haber

Osmanlı Teşkilatı’ndan Gazetemize Ziyaret

Osmanlı Teşkilatı’ndan Gazetemize Ziyaret

Osmanlı Teşkilatı Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şerif Çelikkaya gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

Osmanlı Teşkilatı Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şerif Çelikkaya, Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Salih Çelikkaya ve Güneydoğu Bölge Başkanı Bahattin Durmaz iştirak ettiler. Gazetemizin imtiyaz sahibi Mehmet Salih Seyhan ve Yazı İşleri Müdürü İhsan Seyhan tarafından karşılandı.

Çelikkaya; Teşkilatımız insan haklarını en önemli hak kabul ederek, yaşadığı toplumun sorunlarına sahip çıkan yönetişim ve bilişim değerlendirmesini en üst düzeyde tutan, örgütlü toplumların önemini kabul eden ve bunun için çalışarak geleceğe ümitle bakmaktır. Maddi ve manevi mirasımızın en temel unsurlarından olan Osmanlı kültürünü, Osmanlı dilini, Osmanlı edebiyatını, sanatını, yaşatmak; ulusal ve uluslararası düzeyde Türkiye’nin ve Türk milletine has değerlerin tanınmasını sağlamaktır.

Teşkilatımız yurtiçi ve yurtdışında temsilcilikler aracılığıyla içinde oluşturulacak çalışma konuları ile ilgili tüm alanlarda plan ve proje yapıp, ilgili konularda öneri ve dilekleri saptamak, Türkiye ve Yurtdışında üniversiteler ve diğer eğitim ve öğretim ve araştırma kurumları ile işbirliği yapmaktadır.

Çelikkaya; misafirperverliğinden dolayı Mehmet Salih Seyhan’a teşekkürlerini iletip, yerel basında birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, gazetecilerin, mesleklerini özgürce yürütebilmeleri temennisinde bulundular.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ