Zirvede Haber

İYİ KARACABEY; “İŞBİLMEZ VE BECERİKSİZ BİR YÖNETİMLE KARŞI KARŞIYAYIZ”

İYİ KARACABEY; “İŞBİLMEZ VE BECERİKSİZ BİR YÖNETİMLE KARŞI KARŞIYAYIZ”

İYİ Parti Karacabey İlçe Başkanı Fatih Karabatı, Belediye Başkanı Ali Özkan’ın Karacabey’i 9 yıl geriye götürdüğünü öne sürerek, ilçe halkının işbilmez ve beceriksiz bir yönetimle karşı karşıya olduğunu iddia etti. Özkan’ın görev süresi boyunca Karacabey’e bıraktığı kalıcı ve kendisini hatırlatacak tek bir esaslı eserinin olmadığını savunan Karabatı, “Yapmaya çalıştığı bazı işleri de eline yüzüne bulaştırmıştır.” dedi.
İYİ Parti İlçe Başkanı Karabatı, şunları kaydetti: “Derler ki; ‘Eğer bir insana kapasitesinin altında bir görev verilirse o insana yazık olur. Eğer bir insan kapasitesinin üzerinde bir göreve talip olursa o görevi mahveder.’ Örnek derseniz, işte Karacabey Belediye Başkanı Sayın Ali Özkan!
Sayın Özkan iki dönemdir yaptığı daha doğrusu yapamadığı ve beceremediği belediye başkanlığı görevinin altında ezilmiştir. Kendisine de Karacabey’e de yazık etmiştir. Kendisinin Karacabey’e bıraktığı kalıcı ve kendisini hatırlatacak tek bir esaslı eseri yoktur. Yapmaya çalıştığı bazı işleri de eline yüzüne bulaştırmıştır. Pazaryeri hadisesi buna en somut örnektir. Ortak akıl kullanmadan, insanları yok sayarak bir şey yapmaya kalkmanın sonu duvara toslamaktır. Sayın Özkan aynı beceriksizliği Hürriyet Köyü olayında da yaşamış ve yaşatmıştır. Konu ulusal medyaya ve Sayın Cumhurbaşkanı’na kadar gitmiştir.

Tüm bunların yanı sıra ilçemiz yıllardır toz, toprak ve çukur haldedir. Karacabey’in bu hâli iş bilmezliğin ve beceriksizliğin ibretlik resmidir. Kendisi ve temsil ettiği yönetim anlayışı sayesinde ilçemiz büyük bir köye dönüşmüş, hatta Karacabey adı “Karacaköy” diye söylenerek alay konusu bile olmuştur. Son olarak, ilçemizin gururu Karacabeysporumuz sahipsiz bırakılmış ve kafalarda soru işareti bırakılacak bir şekilde satıldığı konuşulmaktadır. Bu durum ilçemiz adına utanç vericidir. Sayın Ali Özkan’ın ilçe ile psikolojik ve fiziksel bağını kestiğini düşünüyoruz. Sadece ülkemizin değil, dünyanın en güzel yerlerinden sayabileceğimiz Yeniköy’ümüz, çöp içinde yüzmekte, sineklerin istilasına uğramaktadır. Özkan bırakın büyük köklü hizmetler yapmayı, temel görevlerinden olan temizlik işini bile layıkıyla yapamamaktadır. Oysa kendi fotoğrafı olan reklam panolarına giden masrafla Yeniköy’de sezonluk iki temizlik işçisi daha görevlendirilebilirdi. Böyle bir şey halka faydalı olurdu ama Sayın Özkan reklam yapmamış olurdu.

Ayrıca, bazı siyaset kulislerinde Sayın Özkan’ın Osmangazi Belediye Başkanlığı’nı istediği dillendirilmektedir. Umarız böyle bir şey olmaz. Açıkçası Osmangazi adına çok ama çok üzülürüz. Özkan’ın belediye başkanlığında ülkemizin dördüncü büyük ilçesi Osmangazi’nin ne hale gelebileceğini hayal dahi edemiyoruz. Sonuç olarak; Sayın Özkan görüleceği üzere kapasitesinden büyük bir göreve hasbelkader gelmiş, lakin olan Karacabey’imize olmuştur. Özkan sayesinde ilçemiz maalesef 9 yıl geriye gitmiştir.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ