Zirvede Haber

“Çok geç kalmadan bu seslere kulak verin!” Çataltepeli Esnafın İsyanı Büyüyor!

“Çok geç kalmadan bu seslere kulak verin!” Çataltepeli Esnafın İsyanı Büyüyor!

Yüksek kira fiyatlarına Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Müsaade etmeyeceğiz, vatandaşımızın hiç kimse canını yakmayacak!” söylemini paylaşan AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç’ın paylaşımına ÇATSANDER Yöneticisi ve Dokumacılar Oda Başkanı Aydın Çitil kendisine gelen ve 3 bin 500 esnafı Kestel Çataltepe’de mağdur eden bir takipçisinin yorumunu yazdı.

İşte o yorum; “Mağdur arkadaşların sizler hakkındaki düşünceleri bunları düşündüren siz Bursa vekillerisiniz haberiniz olsun çok geç kalmadan bu seslere kulak verin KENDİNİ KAF DAĞINDA GÖRENLER BİRGÜN HÜSRANA UĞRAYACAKLAR Sayın Cumhurbaşkanımız Bursa’ya gelip gitti ama buradaki Bursa’mızı ele geçirmiş egoistler, o yiğit adama, sayın Cumhurbaşkanımıza, güzel Bursa’mızı toz pembe göstermeyi başarmışlar ve kendi cumhuriyetini kurmuş işe yaramazlar, vatandaşın derdini, sorununu, sıkıntısını dinlemek ve çözmek yerine, koltuklarına oturmuş ayak ayak üstüne atmış, Cumhurbaşkanımızın gayretli çalışmasıyla, getirmiş olduğu rahatlıkta yine benim teşkilatlarım dediği egoistler tarafından sefa sürülmektedir. Kim ne etsin vatandaşın halini. Bursa vatandaşı olarak yanarız yanarız da böyle egoistlerin ellerine kalışımıza yanarız. Rabbimden dileğim bir mucize olsa da, sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın karşısına bizlerden birini çıkarıp haykırabilsek güzel Bursa’mızın halini. Aydın Çitil başkanım bu sıkıntıları gördüğümden, içimden geldiği gibi sizinle paylaştım .Kusur ettiysem af ola!” dedi.


Bursa’da 2008 yılında 3 bin küçük esnafın üye olmasıyla başlatılan Kestel Çataltepe Büyük Sanayi Sitesi’ndeki sıkıntı bitmedi. Mağdur olan esnaf, Toplu Konut İdaresi’nin devreye girerek inşaatı bitirip esnafın yüzünü güldürmesini istiyor.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın “Kentsel dönüşüm Bursa’mızdaki en öncelikli konumuz. Bu kapsamda Burkent ile Kentsel Dönüşüm Alanlarında İnşaat Yapabilme Protokolümü imzaladık. Şehrimize hayırlı olsun. Modern, konforlu ve güvenli binalar inşa etmek için canla başla çalışmaya devam!” paylaşımına da Çitil; “Çatsander üyesi #çataltepemağdurları ndan Bursa esnafının mutsuzluğundan bir kaç satır dikkate almakta geç kalmayın kaybeden sadece biz olmayacağız emin olun Sayın cumhur başkanım bir fanatiık AKP li olarak sizlerden Allah razı olsun yaptığınız hizmetlerden ama bir Çataltepe mağduru olarak BURSA AKP yönetimini verdiğim oyların pişmanlığını yaşatıyorlar 15 senelik bir ÇATALTEPE MAĞDURU OLARAK HIC BIRINE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM Muhatap olacak ne vekil ne il başkanı ne belediye başkanı muhatap oluyor gizleydi bakalım reisten nereye kadar gizleyebileceksiniz arsaların parasının tamamını ödememize rağmen altyapısının yüzde seksenin bitmesine rağmen on beş senedir bizleri mağdur edenler bakalım ahirette cevaplarını nasıl verecek bizler magduriyetten kurtulmanın çarelerini ararken Alinur başkan oraların değerinin şuanda ne olduğunu söylüyor ben oranın yer bedelini ödedim başkan sizler hizmet olarak ne yaptınız önümüze set oldunuz birilerine arsalar peşkeş çekilmek isteniyor herhalde üç bin esnafa bunun vebalini nasıl ödeyecek sayın yöneticiler biran önce biz mağdurların yaralarının sarsılmasın bekliyoruz yoksa ISTANBUL ANKARA gibi BURSA da gider 3000kisiyi rahatlıkla yok sayanlar inşallah bunun cevabını verirler Sadaka değil ADALET ISTIYORUZ!” bir okurun paylaşımını yorum olarak yazdı.

Çataltepe de mağdur edilen esnaf birkaç gün önce AK Parti İl Yetkilileri ile bir araya gelmiş ancak tatmin edecek bir açıklama alamamışlardı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ