Zirvede Haber

“Vakıfbank Milli Voleybolcusu Aylin Sarıoğlu Acar Bursa Sevgi Evinde”

“Vakıfbank Milli Voleybolcusu Aylin Sarıoğlu Acar Bursa Sevgi Evinde”
A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın parlayan yıldızı Aylin Sarıoğlu Acar ve voleybolcu eşi Kerem Can Acar Bursa Sevgi Evinde çocuklarla beraberdi.
Büyük bir sevgi ile karşılanan milli voleybolcu Aylin Sarıoğlu Acar,
“Çocuklara verilen zamanın onların eğitiminde ve gelişiminde çok büyük bir rol oynadığını düşünüyorum. Çok yoğun bir tempoda çalıştığım için çok fazla vaktim olmasa da en büyük destekçim eşimle beraber güzel ve anlamlı zaman geçirmeyi çok seviyorum.” dedi.
Bursa da doğan ve voleybol kariyerine Bursada başlayan Aylin Sarıoğlu Acar ziyaret ettiği Bursa Sevgi Evindeki geleceği birbirinden parlak çocuklara voleybol hakkında bilgi vererek bu konuda ilgisi olan çocuklara destek oldu. İstekleri üzerine önümüzdeki günlerde onlarla bir maç programı düzenleyeceğinin sözünü verdi.
Atatürk’ün dediği “Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir.” Sözünü benimseyen Aylin Sarıoğlu Acar ve eşi Kerem Can Acar küçük yaşta hem eğitimi hem de doğa sevgisi aşılamak adına tohumlu kalem hediye etti.
Bu güzel günde isteklerini kırmayıp kabul ederek destek olan tüm Bursa Sevgi Evi çalışanlarına teşekkürlerini ilettiler.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ