Zirvede Haber

Karaman İl Başkanımıza Yapılan Saldırıyı Kınıyoruz.

Karaman İl Başkanımıza Yapılan Saldırıyı Kınıyoruz.

Demokrasi ve Atılım Partisi Karaman İl Başkanı Burak Demirer 12 Ağustos 2022 Saat 00:15 sularında iki gazeteci , birkaç esnaf  ve teşkilat mensupları ile birlikte iken Mhp Karaman Merkez İlçe Başkanı liderliğinde içinde MHP teşkilatlarından da isimlerin olduğu 8-10 kişilik bir grubun saldırısına uğradı.

Saldırının Deva Partisi Karaman İl Başkanı Burak Demirer’in yarın yapacağını duyurduğu “Karaman’da Mhp’li Meclis Üyelerinin Himayesinde Kaçak Yapılar iddialarının aydınlatılması” konulu basın açıklaması yüzünden yapıldığı bilgisine ulaşıldı.

Olayda İl Başkanı Burak Demirer ve Gazeteci Hüseyin Ölger ağır şekilde yara aldığı ve Polisin nezaretinde hastaneye kaldırıldığı gelen bilgiler arasında.

Konu hakkında Deva Partisi Bursa İl Başkanı Serkan Özgöz :

“Bir önceki gün Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan Denizli’de protesto edilmeye çalışıldı. Bugün de güne bu üzücü olay ile uyandık.

Karaman İl Başkanımız ile görüştüm. Durumu çok şükür iyi. Şikayette bulunacaklar. Olay yargıya intikal edecek.

Ancak Türkiye’nin içine sokulmak istediği siyasi ortam endişe verici. Siyasi şiddete halkımız en güzel cevabı inşallah sandıkta verecek. Bizler Deva Partililer olarak bu tür olaylar karşısında yılmayız , aksine gayretimiz , inancımız daha da artar. Birileri çok rahatsız olduğuna göre demek ki doğru yoldayız. Bizler halkın yanında durmaya ve hakkı savunmaya devam edeceğiz.” Dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ