Zirvede Haber

SARIGÜL İZNİK’TE

SARIGÜL İZNİK’TE

İznik Türkiye Değişim Partisi ilçe Başkanı Latif ARSLAN Başkanlığındaki Parti Binası 27:07:2022 Çarşamba Günü Açılışı gerçekleştirildi.

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkan’ı Mustafa SARIGÜL ve beraberindeki heyet İznik’ te Partisinin bina açılışını yaparak vatandaş ve çiftçilerin ve esnafın sorunlarını dinledi.

TDP genel başkan yarımcısı Hasan ŞİŞLİ ve Şaban GÜRBÜZ ve Coşkun AĞIRYILMAZ, Murat Aziz HATİPOĞLU, Ayla Bashır AĞAOĞLU, Kadın kolları genel başkan yardımcısı Sema MUTİ, Yüksek disiplin kurulu üyesi Ferdane ATAY,Bursa il başkanı Metin YILDIRIM Yalova il başkanı Hidayet ÇABUK İstanbul il başkanı Mehmet Ali OĞUŞ Kocaeli il başkanı Volkan KARAYEL TDP Kütahya il başkanı Gülçin HIZARCIKLIOĞLU, Balıkesir il Başkan yardımcısı Hanife ÜLGER, Bursa yıldırım ilçe başkanı Şebap ACAR Gürsu ilçe başkanı Fettah ALTIN Kırklareli il yönetim kurulu üyesi Serpil DAMLICA ve il başkan yardımcıları  siyasiler ve çok sayıda vatandaşların katılımlarıyla  açılış gerçekleştirildi.

Mustafa SARIGÜL açılış konuşmasında; arabasını satıp TOOG Marka yerli ve milli olan Arabayı tercih ettiğini çiftçiye ürettiği ürünler için alım garantisi verileceğini söyledi esnaflar için bir müjde verdi ve Türkiye de ilk defa kurulacak olan esnaf bakanlığı sözü verdi 9 Nisan da bir af çağrısında bulunduk siyasi bir af değil gençlerimizi ve kader mahkûm ları’nı kapsayacak bir af çıkması için görüşlerimizi bildirdik geçenlerde gittiğim ORDU da fındık fiyatları ile ilgili açıklamalar yapan siyasilere sesleniyorum fındık üzerinden siyaset yapmayın nasıl ki otoyol ve köprülere geçiş garantisi veriliyor ise fındık üreticilerine 4dolar üzerinden bedel biçilerek sabitlensin ve fındık üzerinden siyaset yapılması bitsin artık” dedi.

Daha sonra yerel gazeteciler ile basın toplantısı gerçekleştirildi. Konuşmasında Genel Başkan SARIGÜL ” Yerel basına her türlü destek ve yardım yapılması çağrısında bulundu”  Gazetecilerin sordukları sorulara cevap verdi. Basın toplantısından sonra ticaret ve sanayii odası başkanı Mahmut DEDE ve yönetim kurulunu muhtarlar derneği başkanı Zeki BAYRAK ve yönetimini esnaf ve sanatkârlar odası başkanı Kadir AKÇAALAN ve yönetim kurulunu ziyaret ederek vatandaşlar ile kapalı Pazar yerindeki Esnafları ve köylü üreticileri yetiştirdikleri ürünleri ile ilgili sorunlarını dinledi.

İznik Ziraat Odası Başkanı Vahit Mutlu ile üretilen ürünlerden örnekler verdi maliyetlerin yüksek olduğu İlaç, gübre, mazot, Elektrik çok zamlandı böyle giderse çiftçiler ekip biçemez dedi.

Sabah İstanbul’dan dört domates aldık 1 kg geliyor İstanbul 4 Domates 30 TL sizlerde ise Domates 10 TL tezgâhta satıyorsunuz bu aradaki fark nedir? Kim ve kimler kazanıyor? Bu aracıların acilen kalkması gerekiyor mutlaka Tarım Bakanlığı tek olarak ayrılmalı ve tarım bakanı çiftçinin ve üreticinin sorunlarını dinleyerek çözüm üretmelidir, çözüm için çare var çare Sarıgül” dedi

Son konuşmasında TDP ilçe başkanı Latif ARSLAN’a İznik ilçe sekreteri İbrahim POLAT ‘a” Başınız Düşer İse Dara MUSTAFA SARIGÜLÜ ara” dedi. Daha sonra İznik Çakırca Köyüne uğrayarak vatandaşların sorunlarını dinledi ve İktidarlarında yapacakları projelerini anlattı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ