Zirvede Haber

Yılın Çocuk Dostu Ürünü Seçiliyor!

Yılın Çocuk Dostu Ürünü Seçiliyor!

BEE’O Propolis Karamürver Keçiboynuzu Shot ile Finalde

Türkiye’nin en önemli aile etkinliğinden biri olan İBS Anne, Bebek ve Çocuk Fuarı’nda halk oylamasıyla “çocuk dostu ürünler” seçiliyor. Türkiye’nin ilk ve tek inovasyon ödüllü yerli Anadolu propolisi üreticisi BEE’O bu katerogide “Karamürver Keçiboynuzu Shot” ile finale kaldı.

Bu yıl 9’uncusu düzenlenecek olan İBS Anne, Bebek ve Çocuk Fuarı yılın çocuk dostu ürününü seçiyor. BEE’O Propolis Karamürver Keçiboynuzu Shot finale kalan ürünler arasında yer alıyor. Ödüller halk oylamasıyla sahiplerini bulacak.

Arıların bitkilerin yaprak, sap ve tomurcuklarından toplayarak kovandaki sterilizasyonu sağlamak için oluşturduğu propolis, çok değerli iki meyve ile buluşuyor. Bir orman meyvesi olan kara mürver ve Akdeniz Bölgesi’nde yetişen, yaprak dökmeyen bir ağacın meyvesi olan keçiboynuzu ile formüle ediliyor. Sadece ham bal ile tatlandırılan ve katkı, koruyucu, ilave şeker içermeyen BEE’O Çocuk Shot, tadı ve zengin içeriği ile çocukların beslenmesine değer katıyor.

100 ml’sinde 160 mg C vitamini içeren bu ürün, doğal C vitamini içeriği ile bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunuyor. Ayrıca bu ürün kara mürver ve keçiboynuzu sayesinde doğal olarak A, E, C, D, B grubu vitaminleri, magnezyum, kalsiyum, selenyum, çinko, demir minerallerini içeriyor. 1 şişesi ile de C vitamini ihtiyacının tamamının karşılanmasına da destek oluyor.

Halk oylamasına https://form.jotform.com/221455263623048 adresinden 09.06.2022 tarihine kadar katılabilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ