Zirvede Haber

SANAYİCİLER WORKINDO’DA

SANAYİCİLER WORKINDO’DA

“Bu Sitede İş Var!” mottosuyla yola çıkan online kariyer platformu Workindo, Organize Sanayi Bölgelerindeki firmalara insan kaynakları çözümleri sunmaya başladı.

İnşaat sektörüne yönelik istihdam ve hizmet alım-satım merkezi Workindo, İstanbul ve çevresinde yer alan Organize Sanayi Bölgelerindeki firmaların ihtiyaçlarına yönelik personel tedariki sağlıyor. Ayrıca bu firmalarda çalışmak isteyen personele de kendisine uygun iş fırsatlarına başvurma imkanı veriyor.

Workindo.com’un 450.000’in üzerinde bireysel, 27.000’in üzerinde de firma üyesi bulunuyor. Sitede yapı-inşaat ve ilgili sektörlere yönelik 2.000’den fazla yurt içi ve yurt dışı iş ilanı yer alıyor.

Organize Sanayi Bölgelerindeki firmalarla yakın temasta olduklarının ve ilişkilerini sürekli geliştirdiklerinin altını çizen Workindo Satış Direktörü Emrah Öztürk, “Organize Sanayi Bölgeleri, ülkemizin iş potansiyeli anlamında en önemli alanları arasında yer alıyor. Workindo olarak inşaat sektöründe yakaladığımız büyüme ivmesini bu alana da kaydırarak firmalara personel, personele de iş bulma konusunda etkili çözümler sunmaya devam ediyoruz. Öncelikle İstanbul ve çevresinde yer alan Organize Sanayi Bölgeleri ile temasa geçtik. İkitelli, Tuzla, Gebze, Esenler, Sefaköy gibi Organize Sanayi Bölgelerine gidip buralardaki firmalarla görüşmelerimizi yaptık. Firmalara istihdam konusunda çözüm ortağı olabilmek adına vereceğimiz hizmetleri anlattık. Bu görüşmeler sonucunda da gayet olumlu dönüşler alarak, verimli işbirliklerine imza attığımızı söyleyebilirim. İstanbul ve çevresi ile başlayan Organize Sanayi Bölgesi atılımlarımızı kısa zamanda Türkiye’deki tüm şehirlere yaymayı hedefliyoruz.

İŞKUR’un resmi istihdam merkezi olan Workindo, geleneksel usul ilerleyen iş ve personel bulma yöntemlerini başka bir boyuta taşıyarak tüm ihtiyaçları online olarak giderebiliyor. Bilgililerin gizliliği ve güven esası ile çalışan Workindo.com’a bireysel ya da firma olarak üye olarak istihdam, hizmet alım-satım gibi konuları kolayca çözebiliyorsunuz.” dedi.

Ayrıntılı Bilgi: https://workindo.com/tr

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ