Zirvede Haber

2000`den Günümüze Kalitenin Adı

2000`den Günümüze Kalitenin Adı

2000`den Günümüze Kalitenin Adı 2000 yılından günümüze kalitenin değişmeyen adresi olan Kudret Kuyumculuk Doğu ve Güneydoğu’da ciro ikincisi oldu. Erzurum merkezde bulunan ve Doğu Anadolu bölgesine hizmet veren Kudret Kuyumculuk Kütahya porselen firması 2021 yılı ciro 2. oldu.

Haber:Hakan Dikmen

Doğu ve Güneydoğu Ciro ikincisi Erzurum ‘dan Erzurum ‘a yaptıkları yatırımla vatandaşlara istihdam sağlayan bir Porselen mağazası Türkiye genelinde kendi bayileri arasında Doğu ve Güneydoğu ciro ikincisi oldu. Erzurum’a yaptıkları yatırımla vatandaşlara istihdam sağlayan Kudret Kuyumculuk Kütahya Porselen mağazası Türkiye genelinde kendi bayileri arasında ciro ikincisi oldu.

Erzurum’a yıllar önce yatırım yapmaya başlayan ve vatandaşların istihdam kaynağı olan Kudret Kuyumculuk 2021 yılı içerisinde Kütahya Porselen Firmasının , Türkiye genelindeki bayileri arasında Doğu ve Güneydoğu ciro ikincisi oldu. Erzurum ‘da Porselen , kuyumculuk ve ev eşyası sektörlerinde sürekli yükselen bir grafik ile Erzurum ‘a katma değer üretmeye devam ettiğini belirten Kudret Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gölleroğlu, ülkenin içinden geçtiği tüm ekonomik buhran ve krizlere rağmen hiçbir zaman küçülmeye gitmeyerek, zarar edilen dönemlerde bile istihdamı arttırmaya dönük yatırımlar yaparak

Erzurum ekonomisine katkıda bulunmaya devam ettiğini söyledi. Gölleroğlu, “Erzurum ‘a yaptığımız yatırım ve satış sonrası hizmet çalışmalarının sonucu, 2021 yılında Kütahya Porselen firmasının bayileri arasında ‘Doğu ve Güneydoğu Ciro İkincisi ‘ olduk. Bu onuru bizlere yaşatan tüm hemşehrilerimize, müşterilerimize, paydaşlarımıza ve çalışanlarımıza sonsuz şükranlarımızı sunarız. Türkiye’nin yatırım yapılabilir en verimli ve en güvenli şehirlerinden biri olan Erzurum ‘a bu vesile ile Türkiye’deki tüm girişimcileri ve iş insanlarını davet ediyoruz.

2020 yılında pandemi nedeniyle yaşanan ekonomik dengesizliklere rağmen Erzurum Taşmağazalar ve MNG şubemize belli bir miktar yatırım yaparak istihdam üretmeye devam ettik” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ