Zirvede Haber

Zikzaklar Arasındayız!

Zikzaklar Arasındayız!

CHP Osmangazi ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ercan Korkmaz’dan iki önemli tespit. Korkmaz; “Ekonomideki türbülans , kurlardaki afaki yükseliş, faşz indirimleri ve helalleşme gündeminde gözden kaçırılmaması gereken gelişmeler var. Ak Parti tarafından 15 Temmuz darbesinin finansörü olarak suçlanan BAE prensi ve partnerleri Bahreyn’li yetkililerin Ankara’ya gelmesinin ardından 8 yıl sonra Israil ile ilk diplomatik ilişki yine basit ve Türk yargısı kullanılarak yazılan bir senaryo ile kuruldu.

İstanbul’da CB Erdoğan’ın evinin fotoğraflarını çektikleri için casusluk suçlamasıyla tutuklanan İsrailli çiftin serbest bırakılması ve her zamanki gibi özel uçakla ülkelerine gönderilmesi sonrasında İsrail Başbakanı Naftali Bennett, CB Erdoğan’a çiftin serbest bırakılmasını güven altına aldığı için teşekkür etti.
Aynı şekilfe CB Erdoğan İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog ile de bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Kudüs kırmızı çizgimizdi ne oldu?
ABD gezisi esnasında devlet teamüllerine aykırı olarak Beyaz Saray’da yaşnız yapılan görüşmede neler konuşuldu? Hangi sözler verildi?
2023 yolunda Kıbrıs, Ege, Akdeniz, Suriye’nin kuzeyi ne kadar güvende?
Ucu açık Halkbank davası ve soruşturması, petrol kaçakçılığı ve terör örgütlerine yardım soruşturmasının olduğu bir ülke ne kadar özgür, ne kadar bağımsız?
Kum saati çalışıyor…
Merkez Bankası başkanını ziyaret eden, kamu görevlilerini uyaran, Kanal İstanbul için büyükelçilere mektup gönderen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ABD Başkanını arayarak ucu açık Halkbank yargılaması ve soruşturmasının bir an önce karara bağlanarak Türk ekonomisi ve demokrasisinin üzerindeki baskının kaldırılmasını istemeli.
Aynı şekilde Yunanistan sınırına yapılan askeri yığınağın arttırılmamasını ,Ege ve Akdeniz’e yönelik gerilimin tırmandırılmamasını, haklarımızın tanınmasını, Lozan’a aykırı bir şekilde adaların işgal ve silahlandırılmamasını, silahlardan arındırılmasını istemeli.
1974 Kıbrıs Barış Harekâtı’nın ardından NATO’nun askeri kanadından çekilen Yunanistan 1980’de Türkiye’nin kabul kararı ile geri döndüğü unutulmamalı.” İfadelerini kullandı.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ