Zirvede Haber

Osmangazi’de “Şahin” Çıkış! “Tutarlı Ol!”

Osmangazi’de “Şahin” Çıkış! “Tutarlı Ol!”

Siyaset kışa hazırlanırken Osmangazi’den yükselen sesle gözler Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a çevrildi. Osmangazi’nin sert muhalifi İYİ Parti Osmangazi Belediye Gurup Sözcüsü Büşra Şahin; “Okul yapmak benim görevim değil.” diyerek okul yapan, “O yolu yapmak benim görevim değil.” diyerek yol yapan Sn.Mustafa Dündar’ı tutarlı olmaya davet ediyorum. 9 Ekim 2019 tarihindeki belediye meclis toplantısında sunmuş olduğumuz önergemizin görseli aşağıdadır. Neredeyse her meclis toplantısında da proje ve önergelerimizin takipçisi olduk.

Eylül ayı meclis toplantısında, bu önergemize neden cevap alamadığımızı, projenin neden hayata geçirilmediğini sorduğumuzda Belediye Başkanımız Sn.Mustafa Dündar’ın “O yolu yapmak benim görevim değil. Büyükşehir meclis üyeleriniz ile büyükşehire iletin. Ayrıca bizim kendi programımız var. Siz söylediniz diye yapacak değiliz.” dediği projemizi tam 2 yıl sonra hayata geçirmişler. Bu gururu da afiş yapıp Yunuseli Meydanına asmışlar.
Demek neymiş önergemiz gurur verici sonuçlar doğuruyormuş. Aman muhalefet önerdi sakın yapmayalım zihniyetinden uzaklaşılmasının faydalarını bir kez daha görmüş olduk. Sözün özü; Osmangazili hemşehrilerimizin faydasına sunmuş olduğumuz alternatif yolun açılarak, hizmete sunulmuş olmasından dolayı mutluyuz. Bu zamana kadar hep yapıcı bir muhalefet anlayışı ile çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz!” ifadelerini kullandı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ