Zirvede Haber

SAHİ KUZUM, SİZİN DERDİNİZ NE?

SAHİ KUZUM, SİZİN DERDİNİZ NE?

“Bundan bir kaç sene önce birileri diyordu ki; her bayram vasat geçiyor. Devamlı ilahi dinliyoruz. Marşlar, folklor ekibi gösterileri, kahramanlık destanı gösterilerini özledik.???” Büyük Birlik Partisi Gemlik İlçe Teşkilatı adına Hacı Ömer Yavuz bir açıklamada bulundu.

DEVİR DÖNDÜ AMA TAM DÖNDÜ !!!

Yavuz; “Sanatçı adı altında getirilen kişilerin ürettiği vıcık vıcık anlamsız müzik türleri ile diğerinden daha baskılı, kendi düşüncelerini empoze etmek isteyen bir yönetim geldi başımıza.
Tepki gösterenlerin yorumlarına baktığımızda, AKP şunu yaparken sustunuz CHP yapınca mı, zorunuza gitti gibi cümleler görüyoruz. Biraz araştırırlarsa o gün onlara da en sert tepkiyi koyduğumuzu göreceklerdir. Bir farkınız olsun. Bir kere bizleri yanıltın. Avrupa uyum yasalarıyla LGBT lilerin dernekleşme faaliyetlerine izin veren AKP gitti, yerine LGBT li şarkıcıları sahnelere çıkarıp onları destekleyen CHP geldi.

Al birini vur ötekine.

İşin garibi de ortaklarından hiç ses çıkmaması. İyi parti acaba bu konu da ne düşünüyor?
AKP, MHP ilçe teşkilatları neden sus pus?

Trafolardaki gökkuşağı resmine dahi o tipleri andırıyor diye tepki gösteren Gemlik ülkü ocakları başkanı sayın İsmail Baydar’ı da mı örnek almıyorsunuz? Daha dün İstanbul sözleşmesi iptal edildiğinde açıklamasında ” bizleri bu zalimlerden koruyun” diyerek, o gün bir çok kadınlara hitap eden CHP Gemlik Kadın Kolları Başkanı, milli bayramlarımızdan olan ve partisinin de adını taşıdığı Cumhuriyet bayramında, çocuklarımızın bu tip eylemlerde bulunan şarkıcıları dinlemesine ve eylenmesine acaba nasıl bir tepki verecek. Yada ZALİMİN kimler olduğunu gördüğü için halen susmayı mı, tercih edecek.

Pandemi süresince yaşanan onca sıkıntı göz önündeyken, aşı olmayan işçiler tazminatsız işten atılırken, lebaleb programlar yapılması da cabası. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın defalarca “kimseyi aşı için zorlayamayız dediği halde bu işten atılma olaylarına, bakanlarla, vekillerle kurumları gezen halkın derdiyle dertlenmeyen ilçe başkanları da ne diyecek, merak ediyoruz.

Buradan öncelikle tüm Büyük Birlik Partili ailelerimize, ülkücü camiaya ve halkımıza sesleniyoruz. Bu etkinliğe LGBT düşüncesi içerisinde olan birini (görüntüleri bunu ispatlar derecede) izlemek için çocuklarınızı göndermeyin.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ