Zirvede Haber

Eğitim-İş 16 Yaşında!

Eğitim-İş 16 Yaşında!

Eğitim İş Sendikası 16’cı yaşını Bursa’da kutladı. Konak Kültür Merkezi’nde gerçekleşen sempozyumlu kutlama etkinliğinde; İlk Eğitim-İş Kurucu Genel Başkanı Dr. Niyazi Altunya, Eğitim-İş Kurucu Genel Başkanı Yüksel Adıbelli, 3. ve 4. Dönem Genel Başkanı Veli Demir katılarak mücadele tarihini anlattı.

Etkinliğe Genel Sekreteri Cengiz Sarıyer, Genel Basın Yayın ve Uluslarası İlişkiler Sekreteri Emine Çalık, Konfederasyon Birleşik Kamu-İş Genel Örgütlenme Sekreteri Hasan Kütük, Kuruculardan Mustafa Aksu, Afyon İl Temsilciliği yöneticisi Mehmet Şahin ve Sefa Bey, Burhaniye İlçe Temsilcisi Başkanı Özgür Aras, İstanbul 3 Nolu Şube yöneticisi Bilge Turan, Önceki dönem Genel Örgütlenme Sekreteri  Ahmet Güngör katılım sağladı.
Bu anlamlı günde CHP PM Üyesi ve Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Aysel Okumuş ve yöneticilerine, 29 Ekim Cumhuriyet Kadınları Derneği Bursa Şube Başkanı Sultan Yurdunal ve yöneticilerine, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bursa Şube Başkanı Süheyla Kaplan ve dernek yöneticileri, Atatürkçü Düşünce Derneği İl Yöneticisi Bülent Değirmencioğlu’da öğretmenleri yalnız bırakmadı.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ