Zirvede Haber

Memleket Bursa “EVİM” Mağdurlarının Yanında!

Memleket Bursa “EVİM” Mağdurlarının Yanında!

Finans şirketleri tarafından kurulan “Evim Faktöring” vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor. “Evim Mağdurları Platformu” kuran vatandaşlar Osmangazi Kent Meydanı’nda tüm Türkiye’ye seslendi. Mağdurların sesine Memleket Parti Bursa İl Teşkilat’ından ise tam destek geldi. Memleket Bursa Sivil Toplum Örgütlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ahmet Yanık; partisi adına mağdurlarla buluştu.

Yanık; “Ağır bir pandemi yaşadık. Ekonomik etkilerini atlatmaya çalışırken ülke doğal afetleri peşpeşe yaşadı. Ama insanlık ölmemeli. İsminde EVİM yazan onlarca kuruluş var. Yurttaşlar bu firmaların vaatlerine inanıyor ve yüklü miktarda para yatırıyor. Üzücü bir durum. Mağduriyetlerin yaşanmaması için Hükümet ve TBMM yakın zamanda bir kanun çıkartsa da uygulamadaki yasal boşluklardan faydalanan EVİM ŞİRKETLERİ faaliyetlerine devam ederek yeni mağdurlar yaratıyor. Memleket Parti Bursa İl ve İlçe Başkanlıkları olarak 17 ilçemizdeki sıkıntıları yakından takip ediyoruz. Memleket iktidara gelecek, dertler bitecek.” dedi.

İl Başkanı Güner Aklan; “Yurttaşları sadece EVİM ŞİRKETLERİ mağdur etmiyor. Mağduriyet her yerde ve her alanda var. Bursa genelinde kurmuş olduğumuz komisyonlar sahayı santim santim tarıyor. Yakın zamanda sıkıntıları basın yoluyla kamuoyu ile de paylaşacağız.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ