Zirvede Haber

Davutoğlu; “Benim zamanımda olmadı”

Davutoğlu; “Benim zamanımda olmadı”

Geçtiğimiz günlerde İznik’i ziyaret eden en son başbakanımız olan Ahmet Davutoğlu İznik esnaflarından Kazım Kocabıyık adlı Vatandaşın sorularına benim zamanımda değildi dedi.

İznik’te son başbakan Davutoğlu nu İznikli Avukat İsmet Ertürk ve sevenleri çiçeklerle karşıladı.

Ayasofya Orhan Camii ziyaretini yaparak İznik çay bahçesinde İznik halkının sorunlarını Eşi Sare Davut oğlu ile birlikte dinleyip sohbet eden, en son başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile beraberindeki kalabalık bir heyet birlikte soruları cevaplamaya çalıştı.

İznik esnaflarından Kazım Kocabıyık adlı Vatandaş ilçemize hoş geldiniz dedi ve ekledi Sayın Başbakanım sizlere kırgın ve dargınım sizlerin döneminde Türkiye Cumhuriyeti ülkemiz idi yine de öyle kalacak T.C. yi oluşturan kürdü, lazı, Alevi’si, sün nüsü, Manavı, Muacırı tek bayrak altında yıllarca yaşamaktayız ve öyle kalacağız, Fakat iktidarınızda T.C Amblemini Kalırdınız neden? Andımızı Kaldırdınız neden? Ne mutlu Türküm diyen yazıları kalırdınız, Rize’de ATATÜRK Heykelleri sökülürken seyirci kaldınız bütün bunları niçin ve hangi amaç ile yaptınız veya müsaade ettiniz? Davut Oğlu cevaben benim zamanımda olmadı dedi.

Bursa eski valisi İzzettin Küçük ise böyle bir şey yok demekle yetindi. Davutoğlu daha sonra İznik’te sahilde bulunan Nihat in yerinde yemek yiyerek İznik ziyaretini noktaladı.

Bursa il başkanı Alpaslan Yıldızın Takdim ettikleri birbirinden güzel İznik çini ve Bursa’yı simgeleyen Çınar ağacı taktim ettikten sonra, Katılım sağlayan Bursa eski valisi İzzettin Küçük, Geçmiş dönem Bursa milletvekili ve eski büyükelçi Cemalettin Kani Torun, Teşkilat başkanı Selim Temurci İznikli vatandaşlar ve basın takip etti.

Son başbakanımız olan Ahmet Davutoğlu Yaptığı paylaşımında

Gemlik ve İznik’te sıcak bir misafirperverlikle bizleri ağırlayan hemşerilerimize teşekkür ediyorum. İznik’te kardeşlerimizle çınar ağacının gölgesinde sohbet edip, ülkemizin içinde bulunduğu sorunları, sıkıntıları nasıl aşacağımızı anlattık dedi.

Davutoğlu ile avukatı İsmet Ertürk un ortak bir İznik kitabı hazırladıkları öğrenildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ