Zirvede Haber

SOLDAN GELEN 2 YÜREKLİ VE ONURLU İNSAN BİRLİKTE SES VERECEK

SOLDAN GELEN 2 YÜREKLİ VE ONURLU İNSAN BİRLİKTE SES VERECEK
“Bugün Bursa Gemlik’te, 18.00’da Cemil Meriç Kültür Merkezinde çok önemli ve değerli bir söyleşi gerçekleşecek.
Türkiye’nin gururu ve örnek insan Komünist Başkan Fatih Mehmet Maçoğlu ve CHP’de solun namusu ve mağdur halkın sesi soluğu olan Toprak Adam Orhan Sarıbal birlikte olacaklar.” sözler geçmiş dönemin CHP Parti Meclis Üyesi Güler Buğday’a ait. Buğday; “Yerel yönetimlerde tarım politikaları ve kooperatif konulu bir değerli söyleşide halkla buluşacaklar…Umarım demokrasiye inanan, insanca ve hakça yaşamak isteyen, varsıl ülkemizi hatalı tarım politikalarıyla yoksulluğa mahkûm eden anlayışa karşı olan herkesin bu buluşmaya katılması ve destek vermesidir.
Ben bu iki değerli ve örnek insanı çok iyi tanıyorum.
Aslında tüm ülkedeki namuslu yürekli ve soygun düzenine karşı olan insanlarda tanıyor.
Ülkemizdeki halklara ve eşit yurttaş kimliğine saygı duyan ve faşist otoriteye, dinci ve bağnaz gericiliğe müsaade etmeyen tüm insanlarda kendilerini tanıyor ve takdir ediyorlar.
Çok iyi biliyorum ki bugün orada gerçekler eğilip bükülmeden, Şahsın Devletinin ülkedeki tarımımızı yok eden, çiftçimizi yabancı şirketlere kul eden soygun düzeni en gerçekçi haliyle anlatılacak.
Halkına düşman, çiftçisine düşman, topraklarına ve tüm değerlerine düşman bir anlayışın ülkeyi getirdiği koşullar anlatılırken bu ilkel anlayıştan, talancı düzenden nasıl çıkılacağı da en bilgili iki insan tarafından örnekleriyle anlatılacak.
Bu nedenle mutlaka bugün bu değerli buluşmaya katılım sağlanmalı ve ortak aklın çözümlerine katkı sunulmalıdır.
Ayrıca bu iki değerli sol ve halk dostu insana eminim ki her konuda duruşları ve verdikleri mücadele ve deneyleri ile ülkenin içine sokulduğu karanlıktan kurtulmanın rol modelleri olarak takdir edilip sahil çıkılmalıdır.
Siyasetin kirli yüzü ve çıkarcı tayfası umarım bu değerli buluşmayı sıradanlaştırmaz ve gereken önem ve değeri vererek halkımızın en geniş katılımını sağlamak için namuslu davranır.
Ben sevgili Komünist Başkan Mehmet Maçoğlu’na uzakta olsam da “Bursa’mıza hoş geldiniz ve iyiki varsınız ve çok kıymetli ve değerli bir yüreksiniz” diyorum.
Her zaman dile getirdiğim gibi yüreğimde büyüttüğüm manevi oğlum Toprak Adam Orhan Sarıbal’a her zaman dediğim gibi “onurumuz, gururumuz ve gelecek için umudumuz” olduğunun bilinciyle Tanrı onu korusun ve her ikisinin de ayağına taş değmesin” diyorum.
Sevgiyle, saygıyla, eşit yurttaşlar olarak her koşulda barış ve kardeşlik duyguları ile insanca, onurluca ve özgürce yaşayalım ve yaşatalım.” dedi.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ