Zirvede Haber

Kıvrımlı formlar ve romantik dokunuşlar

Kıvrımlı formlar ve romantik dokunuşlar

Lüks deneyimler yaşatmayı hedefleyen bütünsel dekorasyon çözümlemeleri sunan mobilya gurusu BY Kepi, kullanıcısının karakterlerini yansıtan yaşam alanlarına imzasını atıyor. Kişiye özel tasarımlarıyla mekanları kaliteyle buluştururken her yarattığı alanı zamansız bir stile kavuşturuyor. BY Kepi’nin koleksiyonlarından biri olan Leyla Uluhanlı’nın tasarladığı özel seri, kıvrımlı hatlarıyla mekanlara romantik dokunuşlarda bulunuyor.

20 yıl önce İzmir’de kurulan BY Kepi, o günden bugün kişiye özel mobilya ve bütünsel dekorasyon hizmeti vermeye devam ediyor. Haute Couture mobilya üretiminde edindiği başarılarla ulusal ve uluslararası alanda yıldızı parlayan marka, özgün ve bütünsel tasarım anlayışıyla yaşam alanlarını ayrıcalıklı bir dünya haline getirmek, kaliteyi deneyimle buluşturmak ve bu anlayışı mükemmellik tutkusuyla sürdürmeyi amaçlıyor.

Konut, otel, residence, restoran ve bar dekorasyonları gerçekleştiren mobilya gurusu BY Kepi, mekân tasarımlarını bir bütün olarak algılayarak, aydınlatma, halı, aksesuar, duvar kâğıdı ve peyzaj düzenlemesine kadar sunduğu çözümlerle benzersiz yaşam alanları yaratıyor.

BY Kepi’nin hikayesi, mobilya iskeletleri üreten 60 metrekarelik bir dükkânda başlıyor. Markanın yaratıcısı Mustafa Kepi, bir süre sonra iskelet üretiminden toptan mobilya üretimine geçerek mobilyada da aranan isim haline gelmiş. Sektördeki yerinden sonra bu kaliteyi kendi markası ile sürdürmek isteyen Mustafa Kepi, İzmir Sarnıç’ta dev bir atölye kurarak kişiye özel lüks mobilyalar üretmeye başlamış. Halen İzmir Sarnıç’daki 17.000 m2’lik üretim atölyesi, 300’ü aşkın profesyonel çalışanı, yurtiçinde Bağdat Caddesi, Etiler, Florya, Skyland Hom, Bursa ve İzmir, yurtdışında ise Bakü (Azerbaycan), Kıbrıs, Viyana (Avusturya), Lagos (Nijerya), Riyad ve Ed Dammam (Suudi Arabistan), Aucland (Yeni Zelanda), Katar ve İran’da yer alan mağazaları ile estetiği mükemmellik ile harmanlayan, her zaman kaliteyi arayan ve zamansız ve elegan mobilyaların yaratılmasını mümkün kılan anlayışı ile hizmet vermeye devam ediyor.

BY Kepi’nin sadece mobilyadan ziyade kişiye özel yaşam alanları yaratması, büyük bir fabrikada atölye mantığında el işçiliği ve zanaat ile mobilya terziliği yapması, çalışan çok sayıda tasarımcı ve iç mimarıyla göz alıcı tasarımlar ve estetik yaşam alanları sunması markayı öne çıkaran unsurların başında geliyor.

Dünyaca ünlü tasarımcılarla buluşma

BY Kepi bünyesinde çalışan tasarımcıların yanı sıra dünyaca ünlü tasarımcılarla çalışarak hem onların tasarımlarını bünyesinde bulunduruyor, hem de BY Kepi’ye özel tasarımlar ile iş birlikleri yapıyor. Azerbaycanlı dünyaca ünlü tasarımcı Leyla Uluhanlı, BY Kepi için özel bir koleksiyon hazırladı. Feminen hatlara sahip modernist bir koleksiyon olan bu özel seri zamansız ve stiller üstü bir yaklaşımla hayata geçirilmiş.

BY Kepi’nin bir diğer işbirliği ise İtalyan tasarımcı Maurizio Manzoni’yle gerçekleşmiş. Avenue koleksiyonu keskin hatları net çizgileri ve stillerin her birine adapte olabilecek tarzda bir görünüme sahip.

Marka, bu işbirlikleriyle de batının ve doğunun, geçmiş ve geleceğin sentezini BY Kepi çatısı altında buluşturmayı başarıyor.

BY Kepi, yakın zamanda yenileyeceği web sitesiyle dijital dünyaya uygun, deneyimsel öğeler ve tasarım anlayışıyla takipçilerine ayrı bir mağaza gibi hizmet vermeye hazırlanıyor.

Insta @bykepifurniture

www.bykepi.com

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ