Zirvede Haber

Davutoğlu yarın Bursa’da… İşte programının detayları…

Davutoğlu yarın Bursa’da… İşte programının detayları…

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, yarın Bursa’ya geliyor… Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz, Davutoğlu’nun Bursa programının detaylarını bugünkü köşesinde paylaştı…

Yılmaz, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Kahvemizi içerken… Gelecek Partisi İl Başkanı Alpaslan Yıldız önce “Başbakan Cuma günü Bursa’ya geliyor” deyip haberi verdi.

Başbakan olarak…

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’ndan söz ediyor. Cuma ve cumartesi günleri gerçekleşecek ziyaretinde Davutoğlu’na öyle bir program hazırlamış ki, neredeyse boş geçecek dakika yok.

Program…

Cuma günü saat 11.00’de Gelecek Partisi’nin Şehreküstü’ndeki İl Başkanlığı binasında basın toplantısıyla başlıyor. Ulucami’de cuma namazı, Kapalıçarşı ve çarşılarda esnaf ziyaret ve vatandaşla buluşma çıkış noktası.

Yanı sıra…

Davutoğlu’nun iki günlük programında merkezdeki Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer ile Gemlik ve İznik programlarında sivil toplum örgütleriyle, kadınlarla, esnafla, kanaat önderleriyle buluşmalar, kurum ziyaretleri yer alıyor.

Bir de ilk var:

Davutoğlu cumartesi sabahı saat 06.30’da Bursa Sebze ve Meyve Hali’ne gidecek, Hal esnafı ile buluşup sabah hareketliliğine katılacak. Bu da, Bursa Hali’ne ilk Genel Başkan ziyareti olacak.

Genel Başkan Yardımcısı da programa eşlik etmek üzere Davutoğlu ile birlikte Bursa’ya gelecek.

Böylesine yoğun programı görünce, “Kendisinin haberi var mı?” diye sorduk. Yıldız da şunu söyledi:

“Başbakanımızın enerjisi çok yüksek. İnanın böyle yoğun program onu yormaz. Hatta programı görünce ‘Ben severim böyle hareketliliği’ dedi.”

Sonra da…

Gelecek Partisi İl Başkanı Alpaslan Yıldız’la siyasetteki anlayış ve tarz değişimini konuştuk.

Bakışı şu:

“Pandemi sürecinden siyaset çok etkilendi. Ama asıl büyük değişim pandemi sonrası yaşanacak.”

Öngörüsü şu:

“Nokta mitingler siyasetin yeni tarzı olacak, ‘hareketli siyaset’ başlayacak. Lokasyonda olacağı için vatandaş nokta mitinglere daha kolay ulaşacak.”

Şunu da ekledi:

“Aynı gün 1’den fazla nokta miting yapılabileceği için, mitingler vatandaşın ayağına gidecek.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ