Zirvede Haber

Stil sahibi yaşam alanları

Stil sahibi yaşam alanları

Sofranız karakterinizi yansıtan unsurların başında geliyor. Sofrada kullanacağınız tekstiller servisler ve sofra aksesuarları gibi detayların hepsi hem sofranızın tarzını belirler hem de tarzınız hakkında küçük ipuçları veriyor. Sofraların ardından ibresini evin tüm yaşam alanlarına çeviren KM Home Collection’un yeni koleksiyonu, sofra tekstilleriyle birlikte, havlu koleksiyonunu ve kırlent modellerini de içeriyor. Meltem Tepeler’in yarattığı serilerin hepsi yaşam alanlarına stil sahibi dokunuşlarda bulunuyor.

Yıllardır KM Events imzasıyla etkinliklerde misafirlerini özenle ağırlayan Meltem Tepeler, tasarımlarını kendi gerçekleştirdiği yeni markası KM Home Collection’ın yeni koleksiyonuyla evin tüm yaşam alanlarına dokunmayı hedefliyor. Yüzde yüz yıkanabilir keten malzemeden yaratılan sofra enstrümanlarına eşlik eden havlu koleksiyonu ve yaşam alanlarının enerjisini baştan aşağı değiştirecek kırlent sserisine dair tüm ürünlerin hepsi hem İstanbul’da Bebek’teki Showroom’umuzda hem de online alışveriş sitemiz olan www.kmhomecollection.com’da sergileniyor.

Mesleği gereği uluslararası düğünlere imzasını atan, kurduğu sofralarda Devlet Başkanlarını ve konuklarını KM Events imzalı etkinliklerde ağırlayan Meltem Tepeler, tasarımlarını kendi gerçekleştirdiği yeni markası KM Home Collection’ın yeni koleksiyonunda da yüzde yüz yıkanabilir keten malzemeden yaratılan sofra ekipmanları yaratmayı tercih etmiş. Altın yapraklı seri, dantelli model, limon desenli model, kolberli runner ve masa örtüsü, siyah incili ve pötikareli modelleriyle sofralara karakteristik dokunuşlarda bulunacak olan KM Home Collection, tarz olarak kendisine belirlediği zarif, zamansız ve narin çizgisini sürdürüyor.

Detaylı bilgi almak, daha çeşitli fotoğraf ihtiyacı ve çekim için ürün temin etmek için bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Ürünlerimizle ilgili detaylı anlatım videolarımızı https://youtube.com/c/MeltemTepeler adresinden ve KM Home Collection’ın kendi web sitesi olan https://youtu.be/0UBF9kMiGsM linkinden izleyebilirsiniz.

KM Home Collection

Nispetiye Caddesi, Bebek Yokuşu Sokak, Uğurel Apt. No:5 Kat:3 Daire: 8  Etiler/ İstanbul

0212 265 78 94

www.youtube.com/channel/UCJQ1pZoznsesFQEvNc-lTmg

www.kmhomecollection.com

Instagram adresimiz: @kmhomecollection

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ