Zirvede Haber

MEMLEKET MUDANYA, “KURUCU BAŞKAN İLE DEVAM

MEMLEKET MUDANYA, “KURUCU BAŞKAN İLE DEVAM
18 Haziran 2021 tarihinde Genel Başkan Muharrem İnce tarafından açılışı gerçekleştirilen Memleket Partisi Mudanya İlçe Başkanlığı’nda ilk olağan kongresini gerçekleştirdi. Kurucu İlçe Başkanı  Hasan Yıldırım’ın tek aday olduğu kongrede, Yıldırım kullanılan oyların tamamını alarak Memleket Partisi Mudanya İlçe Başkanı seçildi. Divan Başkanlığı’na Yıldırım İlçe Başkanı Mesut Şahin’in seçildiği kongrede konuşan Hasan Yıldırım, Mudanya’da kısa zaman içerisinde büyük yol kat ettiklerini belirterek, “GENEL BAŞKANIMIZ SAYIN MUHARREM İNCE’NİN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİĞİ İLÇE BİNAMIZI, SADECE 4 GÜN İÇERİSİNDE HAZIR HALE GETİRDİK. 18 HAZİRAN’DAN BU YANA GEÇEN BU KISA ZAMAN İÇERİSİNDE YAPTIĞIMIZ AÇIKLAMALAR, UYARILAR VE TESPİTLER, MUDANYA SİYASETİNDE YEPYENİ BİR DÖNEMİ BAŞLATTI. ARTIK HERKES BİLMELİDİR Kİ, MUDANYA’DA SİYASETİN ODAK NOKTASI VE SİYASETE YÖN VEREN, MEMLEKET PARTİSİ’DİR. BUNDAN BÖYLE DE BU ŞEKİLDE DEVAM EDECEKTİR. KURUCU İLÇE YÖNETİMİMİZLE BİRLİKTE KURUCULUK GÖREVİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TAMAMLAMANIN MUTLULUĞUNU VE GURURUNU YAŞIYORUZ. BUGÜNDEN SONRA ÜYELERİMİZ TARAFINDAN SEÇİLMİŞ İLÇE YÖNETİMİ GÖREVİ DEVRALACAK VE MUDANYA’MIZIN VE HEMŞEHRİLERİMİZİN HASRET KALDIĞI TUTARLI, MANTIKLI VE GERÇEKLERE DAYALI SİYASİ ÇİZGİMİZİ SÜRDÜRECEKTİR. KURUCULUK GÖREVİMİN ARDINDAN BU KEZ SEÇİLMİŞ İLÇE BAŞKANI OLARAK MUDANYA’MIZ VE MEMLEKETİMİZİN MENFAATLERİ DOĞRULTUSUNDA YILMADAN, YORULMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM EDEBİLMEK VE ÖZLEDİĞİMİZ HUZURLU MUDANYA’YA TEKRAR KAVUŞMAMIZI SAĞLAMAK İÇİN BU KEZ İLÇE BAŞKANLIĞINIZA ADAYIM.” dedi.
İlçe binasına gerçekleştirilen kongrede konuşan Memleket Partisi Bursa İl Başkanı Güner Aklan ise son günlerde gündemin baş sıralarında yer alan mülteciler konusuna değinerek, Memleket Partisi Programı’ndan kesitler verdi ve “Bizim önceliğimiz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarıdır.” dedi. Aklan, özellikle güney bölgelerimizde çıkan, can ve mal kayıplarına yol açan orman yangınlarına da değinerek, “Hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum, zarar gören yurttaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” diye konuştu. Kongreye Memleket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Yasemin Soydan da katılarak, yeni ilçe yönetiminin Mudanya’ya hayırlı olmasını diledi.
Hasan Yıldırım başkanlığındaki Memleket Partisi Mudanya İlçe Yönetimi’mizde, Melek Karaarslan, Caner Adak, İpek Demirtaş, Olcay Sülün, Şule Bilik, Metin Bağcı, Vildan Yavuz, Göktürk Özçelik, Havva Öngören, Murat Işık, Fatma Nur Çakır, Yılmaz Dalkıran, Mustafa Sarmık, Osman Nuri Hacıoğlu, Erdem Altınay ve Erkan Örs yer aldı.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ