Zirvede Haber

Kısıtlamalar Sonrası İlk Büyük Buluşma; “Ülkeye Sözümüz Var, Demokrat Kadrolar Hazır!”

Kısıtlamalar Sonrası İlk Büyük Buluşma; “Ülkeye Sözümüz Var, Demokrat Kadrolar Hazır!”

18 aylık pandemi kısıtlamaları sonrası Demokratlarda ilk bayramlaşma. Demokrat Parti Bursa İl Başkanı Çağrı Kaplan’ın İlçe Başkanları ile İl-İlçe Yöneticilerinin katıldığı bayramlaşma programında Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Okur, MYK Üyesi Ali Kamil Goral, Gençlik Kolları GİK Üyesi Recep Batuhan Özkan’da katılarak Demokratlara güç verdi. Programa HÜR-GENÇ Kurucu Başkanı Muzaffer Önadım, FİL-DER Genel Başkanı Mümin Tenekeci, Şahlanış Gurup Genel Başkanı Ahmet Dalman, Adalet Parti Ankara Gençlik Kolları eski Başkanı Haydar Mengi, ADFED Bursa İl Başkanı Yaşar Yanıklar, geçmiş dönem il ve ilçe başkanları, geçmiş dönem belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.

DP İl Başkanı Çağrı Kaplan; “Pandemi nedeni ile sevinçlerimizi ve hüzünlerimizi bir araya gelerek paylaşamadık. Her türlü önleme rağmen pandemi hızının artarak devam ettiğini görüyoruz. Maske-Mesafe ve Temizliğin dışında mutlaka aşımızı yaptırma gerçekliğini bir kez daha hatırlatmak isterim. Demokrat Parti ülkenin sigortası olduğunu pandemide ortaya koyduğu uzlaşmacı siyaseti ile birkez daha açıkça göstermiştir. Vatandaşının her zaman yanında olan Demokrat Partiye önümüzdeki süreçte yeni katılımlarla kadrolarını güçlendirecek, Bursa’ya damgasını vuracaktır. 19 yıldır iktidar olan bu zihniyeti ilk seçimde siyasetten emekli edeceğiz.” dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Okur; “Sen yürü ki; ardından gelen ordu yürüsün. Demokrat Parti ülkenin vazgeçilmez en demokratik ve demokrasi aşığı bir parti olduğunu bu pandeminin en ağır şartlarında dahi gösterdiği performans ile kanıtlamıştır. Şimdi evde oturma zamanı değil, vatandaşlarımızla kucaklaşma, dertleri ile dertlenme zamanıdır. Biliyorum ki; siz değerli Demokratlar hiçbiriniz evde oturmadınız ve komşunuzun derdi ile dertlendiniz. Demokratlar tarih boyunca demokrasinin en keskin kılıcı olmuşlardır. Önümüzdeki genel ve yerel seçimlerde bizi çok büyük bir sınav bekliyor. O sınavdan da alnınızın akı ile çıkacağınıza eminim. Demokrat iktidar gün doğumu kadar bize yakın.” dedi.

HÜR-GENÇ Kurucu Genel Başkanı Muzaffer Önadım’da programa gelen STK’lar adına yaptığı konuşmada; “Demokrat olmak siyasetten bir koltuğa talip olmak değil, vatandaşa hizmet eri olmak demektir. Bizler üzerimize düşen görevi sorumluluk ad edinerek en güzel şekilde gerçekleştirdik. Bugün burada eski dava arkadaşlarımızın yanında pırıl pırıl gençleri de görmenin mutluluğunu yaşıyorum. Demokrat ruhun tekrar ayağa kalktığını ve ülkeyi sarmaladığını görüyorum. İktidar olmamız yakındır.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ