Zirvede Haber

Her alınan 3-5-7-10 maaş hukuksuzlukla elimizden alınan alın terimizdir.

Her alınan 3-5-7-10 maaş hukuksuzlukla elimizden alınan alın terimizdir.

Marmara EYT Federasyonu Başkanı Gönül Boran Özüpak’tan erken seçim çağrısı geldi.

Yeniçağ TV’nin bir EYT’li ile yaptığı röportajı sosyal medya hesabından paylaşan Marmara EYT Federasyonu Başkanı Gönül Boran Özüpak’tan seçim çağrısı geldi.

Röportaj yapılan EYT’linin “Hakkımı istiyorum” feryadının tüm EYT’lilere yaşatıldığını belirten Gönül Boran Özüpak, siyasetçilerin mutlaka bu röportajları takip ettiğini belirterek, “Bizler de diyoruz ki; haydi yapın seçimi, 3-5-10 maaş alanlara, görmeyenlere bir şey söyleyeceğiz. Her alınan 3-5-7-10 maaş hukuksuzlukla elimizden alınan alın terimizdir.” dedi.

Yaşanan süreci unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını kaydeden Marmara EYT Federasyonu Başkanı, seçimlerde “geç gelen adaletin adaletsizlik” olduğunu hatırlatacaklarını söyledi.

Boran Özüpak, sözlerini şöyle tamamladı:

“Başınızı iki eliniz arasına alarak; biz ne yaptık diyerek, biz karşı tarafın hakkına hukukuna riayet ettik mi diyeceksiniz. Adaletsizliğin en büyüğü, adil olmayıp adil gibi görünmektedir. Algılarla tam da şu anki seçim hazırlıklarıyla adiliz, hakkı kukuku bileniz diyerek sahalarda olacaksınız. Biz EYT’lileri görmeyen, duymayan, algılarla konuşanlara cevaplarımızla hazırız. EYT erken seçimi bekliyor.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ