Zirvede Haber

Göz göre göre insanımızın başına yıkılan bu metruk yapılar nedeniyle can kaybı yaşanırsa bunun vebali kimin olacak!

Göz göre göre insanımızın başına yıkılan bu metruk yapılar nedeniyle can kaybı yaşanırsa bunun vebali kimin olacak!

Mudanya Belediyesi’nin kamulaştırma konulu paylaşımına atıfta bulunan MHP Meclis Üyesi; Türkyılmaz’a sert çıktı. MHP Mudanya Belediye Meclis Üyesi ve Gurup Sözcüsü Bülent Erden; Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı “Mudanya’dan bihaber” olduğunu iddia ederek sosyal medyasından yüklendi.

Erden; “Yakın zaman önce restleştiğiniz Mudanya Demirhane Dolgu Alanı mevkiinde bulunan AVM için KAMULAŞTIMA yapacağınızı ilan etmiştiniz. Daha iyi anlaşılması açısından tahmini en az 25 Milyon Türk Lirasını AVM Kamulaştırması için ayırabileceğinizin deklare edilmesiydi yaptığınız.

Mudanya Belediyesi resmi internet sitesinde ; MYRLEİA’DA İMAR AFFI’NA BAŞKAN TÜRKYILMAZ’DAN KAMULAŞTIRMA RESTİ Başlığıyla yayınladığınız açıklamanız bunu doğruluyor.
Şimdi bu 25 milyon lirayı neden Mudanyalının hayatını riske atan tarihi yapıların tamamının kamulaştırılması ya da mal sahipleriyle protokol yapılarak rölöve’lerinin çzilerek kontrollü yıkımının gerçekleştirilmesi ve sonrasında mal sahiplerinin bir protokolle vadeli olarak mali yükünün hafifletilmesi için kullanmıyorsunuz? Amacınız Mudanyalı’ya gerçekten hizmet etmek mi yoksa şov yapmak mı? Göz göre göre insanımızın başına yıkılan bu metruk yapılar nedeniyle Allah korusun can kaybı yaşanırsa bunun vebali kimin olacak. Mudanya dökülüyor ya haberiniz yok ya da umurunuzda değil.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ