Zirvede Haber

KUMLA’DA SAHİLLER NEFES ALDI

KUMLA’DA SAHİLLER NEFES ALDI

Kumla sahillerinde tonozlara gelişi güzel bağlanan sandalların yüzme alanları dışına taşınma işleminin bitmesi sonucu sahil rahatladı.

Sahil güvenliğin ve yerel yönetimin isteği doğrultusunda yüzme alanlarında tehlike arz eden tüm sandalların sahiplerine bilgilendirmeler yapılarak belli noktalara taşındı.

Kumla halkı uzun süredir sandallarının daha iyi korunacağı bir barınak yada marina istiyordu. İçinde bulunduğumuz pandemi nedeni ve yüksek paralara mal olan bu istek  gerçekleştirilemedi.

YÜZME ALANLARINDAN SANDALLARIN KALKMASI TATİLCİLERİ SEVİNDİRDİ .

Geçici olarak yapılan tonoz düzenlenmesi  hem yüzme alanlarında tatillerini gerçekleştiren vatandaşların hayati tehlikesini ortadan kaldırdı hemde görüntü kirliliğini bitirdi .

Kumla sahilinde yapılan röportajlar da çoğu vatandaşımızın bu durumdan mutlu olduklarını az bir kesiminde halen kafasında soru işaretleri  olduğu görüldü.

Kumla Kayık Sahipleri ve Amatör Balıkçılık Dayanışma Derneği Başkanı Uğur Gök; “Bizim dernek kurma amacımız barınak veya marina kurmaktır.Sahil güvenliğin tonozların çekilmesi hakkında ki işlemden sonra gerekli izinler alınarak yüzme yerlerinin dışına tonozlarımızı  çektik . Elimizden geldiği kadar istenen kurallar içersinde sandallarda düzenlemeye gittik . Yerel yönetimin sahillerde yaptığı yenilikler için yerel yönetimlere teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yüzme alanlarında sandal olmadı için halkımızın can güvenliği sağlanmıştır. Bu yıl sandallar hakkında her hangi bir şikayet almadık” diyerek sözlerine son verdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ