Zirvede Haber

Değişim’den 41 Kere Maşallah… “Bursa’nın Kalbi Biziz!”

Değişim’den 41 Kere Maşallah… “Bursa’nın Kalbi Biziz!”
Türkiye siyaset arenasına ismini altın harflerle yazdırmış, milletin teveccühünü kazanmış lider Mustafa Sarıgül öncülüğünde özgür ve müreffeh Türkiye hedefi ile yola çıkan Türkiye Değişim Partisi Bursa’da da kongresini yaptı.
40 il teşkilatlanmasını tamamlayan Türkiye Değişim Partisi’nin 41.İl kongresi Osmanlı Payitahtı, kadim şehir Bursa’da yapıldı.
Bursa’da değişim bayrağını dalgalandıran İl Başkanı Bülent Çelik, ilçe kongrelerinin tamamlamasının ardından İl kongresinde delegelerin oylarının tamamını alarak seçilmiş il başkanı oldu.
Saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başlayan İl Kongresine Genel Başkan Yardımcıları Zeynel Abidin Aktay ve Sedat Bozkurt başta olmak üzere il yönetim kurulu üyeleri, İlçe Başkanları ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri katılım sağladı.
Bursa kongresini tamamlamanın mutluluğunu yaşadığını belirten Başkan Çelik: Türkiye Değişim Partisi Bursa İl Teşkilatı olara bugün burada 41. İl kongremizi yapmış olduk. Bu büyük bir mutluluk ve büyük bir gurur.Bu demek oluyor ki biz Türkiye Değişim Partisi olarak seçim yeterliliğine kazanmış bulunuyoruz. Milletimize değişim hayırlı olsun, uğurlu olsun” dedi.
Bursa’nın özel bir şehir olduğunun altını çizen Genel Başkan Yardımcısı Zeynel Abidin Aktay: “biz büyük bir aileyiz, bu aile Türkiye’yi yönetecek, Bülent başkanım başta olmak üzere Bursa’mıza ve Türkiye’mize hayırlı olsun” dedi.
Savunmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sedat Bozkurt’da “Bursa özel bir şehir tarihi ile kültürüyle, ev sahipliği yaptığı medeniyet ile tam bir hazine. Bu güzel şehirde yaptığımız kongre ile milletimize hizmet yolunda bir adım daha atmış olduk. Hepimize hayırlı olsun” dedi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ