Zirvede Haber

EYT’de genel kurul heyecanı… ‘Mitingler yolda!’

EYT’de genel kurul heyecanı… ‘Mitingler yolda!’

Bursa Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği’nde bugün genel kurul heyecanı yaşanıyor. Genel Kurulda güven tazeleyen Bursa EYT Derneği Başkanı Turgay Ölüç, hem ıslak imza kampanyası hem de siyasetin sıcaklığına göre atılacak adımlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.Genel Kurulda bir kez daha güven tazeleyen Bursa Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Başkanı Turgay Ölüç, ıslak imza kampanyası hakkında bilgi verdi.

Ölüç, şöyle konuştu:

ISLAK İMZALARDA SON DURUM

“Arkadaşlarım, üyelerimiz beni yine başkan olarak seçtiler. Yeni bir yönetimle yolumuza devam edeceğiz. Bundan sonra siyaset sıcak biliyorsunuz. Önümüzde bir erken seçim var ya da yok. Biz tüm hızıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz.  Bir ıslak imza kampanyamız var. Bu ay sonu sanırım imzaları toparlayıp yakın zamanda Cumhurbaşkanlığına teslim edeceğiz.”

Marmara EYT Federasyonu Başkanı Gönül Boran Özüpak önderliğinde mücadeleyi sürdürdüklerini belirten Ölüç, olası bir seçim atmosferine işaret ederek şöyle konuştu:

“SİYASETİN SICAKLIĞINA GÖRE MİTİNGLER YOLDA”

“Burada aynı zamanda Marmara EYT Federasyonu için delegelerimizi seçtik. Marmara EYT Federasyonu Genel Başkanı Sayın Gönül Boran Özüpak liderliğinde biz Bursa olarak elimizden geleni yapıypruz, yapmaya da devam edeceğiz. İlk etapta islak imza kampanyamız, daha sonra da siyasetin sıcaklığına göre mitingler yolda.”

Derneğin Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Asil
Turgay Ölüç
Naci Kuşçu
Fuat Tok
Mesut Şen
Ercan Gümüşdere

Yedek
İbrahim Yiğit
Erdal Duman
Beşir Özbek
Mesut Aslan
Ahmet Uygun

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ