Zirvede Haber

Sokaklar Neden Trafiğe Kapalı!

Sokaklar Neden Trafiğe Kapalı!

“Ömerbey Mahallesi Özlem Sitesi’ne giden Zafer Sokak çok uzun bir süredir kullanılamıyor. Sebebi bu sokağa bakan başka bir sitenin bu sokağı tel örgü çekerek trafiğe kapatması ve araçlarını park etmesi.” sözler MHP’li ilçe başkanına ait. MHP Mudanya İlçe Başkanı Erkut Seymenler; ilçe trafiğini gündemine alarak; ” Böyle olunca Özlem Sitesi sakinleri Çamdibi Sokağı kullanmak zorunda kalıyorlar. Bu sokak ise trafiğe uygun bir sokak değil.

Mecburen kullanılan bu sokakta geçen iki ay içerisinde yaşananlar bile durumun vehamatini göstermede yeterli. Siteye gelen ambulansa hastayı vatandaşlar taşıyarak götürüyor ve ambülans geri geri sokaktan çıkmak zorunda kalıyor.

Çöp kamyonu bu sokaktan dönemiyor ve rögarı patlatıyor. Site sakini araç kullanıcısı sokağın zorluğundan aracı kaçırıyor, kaza yapıyor.

Sayın Mudanya Belediye Başkanı;

Defalarca dile getirilmesine ve aylar geçmesine rağmen niçin Zafer Sokak’ı trafiğe açmıyorsunuz? Çekindiğiniz bir şey mi var?

Bu sokağın açılmaması yüzünden ambülans, itfaiye, çöp kamyonu Özlem sitesine ulaşamıyor. Allah muhafaza burada yaşanacak bir hayati durumda bunun vebali ne olacak?

Ömerbey Mahallesi Zafer Sokak trafiğe acilen açılmalıdır.

Sayın CHP’li Mudanya Belediye Başkanı;

Mudanya emin ellerde mi? Hiç de değil…” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ