Zirvede Haber

DEVA Partisi’ne Kestel’de Yoğun İlgi

DEVA Partisi’ne Kestel’de Yoğun İlgi

DEVA Partisi Kestel 1. Olağan ilçe kongresini gerçekleştirdi. Kongreye Bursa İl Başkanı Serkan Özgöz, teşkilat mensupları, çeşitli STK ve siyasi partiler katılım sağladılar. DEVA Partisi’ne gönül vermiş Kestel halkının yoğun katılımıyla gerçekleştiren kongrede coşku görülmeye değerdi.

Kongrenin açılış konuşmasını yapan Kestel Kurucu İlçe Başkanı Turgay Erdoğmuş; “Atandığımız ilk günden bu yana Kestel halkının ciddi teveccühleriyle karşılaştık. Kestel halkıyla gönül köprüleri kurarak kısa sürede çok yol kat ettik. Artık ilçemiz, şehrimiz ve ülkemiz umutsuz, çaresiz değil. Milletimizin derdiyle dertlenen, bütün bu olumsuz tablonun güzelliğe, birlik beraberliğe, berekete, ekmeğe dönmesi için yola çıkan DEVA Parti’miz var. Bizler zor bir dönemden geçen vatandaşlarımızın her zaman yanında olacağız. Kestel’imizde her insana, her kapıya ulaşıyor ve her geçen gün halkımızdan daha çok destek alıyoruz. Gece gündüz demeden yorulmadan, bıkmadan, usanmadan yolumuza devam ediyoruz. Kestel’in ehil ve dürüst DEVA kadroları hazır!” dedi

Erdoğmuş’ un konuşmasının ardından sahneye çıkan İl Başkanı Özgöz ise şu açıklamalarda bulundu: ” Biz Kestel’in, Bursa’nın ve ülkemizin dertlerine deva olmak için yola çıktık. Korku siyaseti ile ülke yönetilmez. Devlet yönetmek ciddi iştir. Her şeyden önce ciddiyet ve liyakat olmalıdır. Ancak maalesef ülkemizi yönetenlerde ne ciddiyet ne de liyakat göremiyoruz. Bizler sürekli dert dinleyerek çözüm üretmeye çalışıyoruz. Mevcut iktidar halktan iyice kopmuş durumdadır. Ciddiyetsizlik ve liyakatsizlik aldı başını gidiyor. Ülke böyle yönetilmez. DEVA kadroları ehil kadrolarıyla göreve hazırdır. Kestel’in de ‘DEVA’ sı da hazırdır. İnanıyorum ki yılmadan, yorulmadan, el ele, omuz omuza vererek ve çok çalışarak iktidar olacağız.” dedi.

Siyasi konuşmaların ardından kongrede seçimlere geçildi. Tek aday olan Turgay Erdoğmuş oy kullanan delegenin tamamının desteğini alarak DEVA Partisi’nin seçilmiş İlçe Başkanı oldu. Turgay Erdoğmuş başkanlığındaki DEVA Partisi Kestel İlçe Yönetimi’nde ise şu isimler yer aldı; Abdülaziz Sevim, Bilal Alpaslan, Cihan Ayaz, Ferhat Arğun, Gökhan Uyan, Serkan Tekyıldık, Kuthan Keskin, Mikail Kızgın, Nedim Özbolat, Rıza Şahin, Yasemin Bahar, Şahin Kızılyel, Barış Can Çoban, Gülcan Çetin.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ