Zirvede Haber

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sanem Oktar Bursa’da!

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sanem Oktar Bursa’da!

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sanem Oktar’ın başkanlığındaki heyet Bursa’yı ziyaret etti.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kurumsal İletişim ve Tanıtım Başkanı Sanem Oktar’ın başkanlığında, 22. Dönem Bitlis Milletvekili aynı zamanda da Demokrasi ve Atılım Partisi Kurucu Üyesi Abdurrahim Aksoy ve Bölge Koordinatörü Merve Mollamehmetoğlu Keleş’ten oluşan heyet Bursa’yı ziyaret etti.

DEVA Partisi yöneticilerinin ilk durağı Bursa İl Başkanlığı oldu. İl binasında basın mensuplarıyla biraraya gelerek kıymetli basın mensuplarımızın sorularını cevapladılar.

DEVA Partisi Kurumsal İletişim ve Tanıtımdan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sanem Oktar, “Deva Partisi kurulalı 15 ay oldu. 9 Mart 2020 yılında kuruldu ve o günden itibaren hem teşkilatlanma sürecini en hızlı tamamlayan, hem de seçime girmeye hak kazanan bir parti oldu. Bizim ana amacımız ve hedefimiz çözüm siyasetidir. ”

Oktar; “Ülkemizin en büyük sorunu ekonomidir. Özellikle Pandemi dönemi sonrası ekonomi içinden çıkılamaz bir hal aldı. Bizde Deva Partisi olarak ekonomik önlemlerle ilgili bir paket hazırladık. İlki tarım politikalarıydı. Hükümetin bunu yapacak gücü varken kaynakları doğru kullanamıyor. Bundan sonraki süreçte güçlendirilmiş parlementer sistemi için büyük bir çalışma yapıyoruz. Partimizin eylem ve yol haritalarını belirliyoruz.”

DEVA Partisi yöneticileri basın mensuplarıyla gerçekleştirdikleri toplantının ardından Mudanya İlçe Başkanlığı Hizmet Binası’nın açılış töreni için Mudanya’da yer aldılar.

DEVA Partisi Mudanya İlçe Başkanlığı Hizmet Binası’nın açılış kurdelasını Genel Başkan Yardımcısı Sanem Oktar, DEVA Partisi Kurucu Üyesi Abdurrahim Aksoy, DEVA Partisi Kurucu Üyesi Kadircan Köse, Bölge Koordinatörü Merve Mollamehmetoğlu Keleş, DEVA Partisi İl Başkanı Serkan Özgöz ve Kurucu İlçe Başkanı Dilek Durak birlikte kesti.

Açılış sonrası Genel Başkan Yardımcısı Sanem Oktar, DEVA Partisi Kurucu Üyesi Abdurrahim Aksoy, DEVA Partisi Kurucu Üyesi Kadircan Köse, Bölge Koordinatörü Merve Mollamehmetoğlu Keleş, DEVA Partisi İl Başkanı Serkan Özgöz ve Kurucu İlçe Başkanı Dilek Durak Tirilye Kadın Kooperatifi temsilcilerini ve Tirilye esnafı ile biraraya geldi. Esnafın derdini dinleyerek çözüm yolları hakkında bilgi verdiler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ