Zirvede Haber

DÜNGİAD; Isparta’da “Büyük Hedefler” İçin İlk Şubesini Açtı

DÜNGİAD; Isparta’da “Büyük Hedefler” İçin İlk Şubesini Açtı

Bir avuç genç tarafından kurulduğunda Türkiye genelinde teşkilatlanacaklarını kimse ummuyordu. Pandeminin gölgesinde iş insanları ve esnafı daraltan ekonomiye savaş açmışlardı. Dünya İş İnsanları Derneği; Isparta İl Başkanlığı’nı geniş katılımla dualar ile açtı. DÜNGİAD Genel Başkanı Kadir Çakır, DÜNGİAD Teşkilat Başkanı İsmail Kutlu Kayai, DÜNGİAD Akdeniz Bölge Sorumlusu Adnan Fındık, Adana Şube Başkanı Bilal Abes Gür, TÜRKİYE’M Partisi Genel Başkanı Mehmet Sağlam , TÜRKİYE’M Partisi Teşkilat Başkanı İsmail Köken , Isparta DÜNGİAD Şube Sekreteri Ali Sinan Kızıltepe, DÜNGİAD Isparta Teşkilat Başkanı Deniz Çeşmeci, DÜNGİAD Isıarta Kadın Kolları Başkanı Figen Erkavas , DEVA Parti Isparta Teşkilatı, Isparta Yardımlaşma Derneği Başkanı Melek Sallantıoğulları ve Yalvaç Şube Başkanı Ramazan Yurttanur, Isparta İl Başkanı Emel Ecevit’i açılışta yalnız bırakmadı.

DÜNGİAD Genel Başkanı Kadir Çakır; “Başladığımızda bizlere bu işi bu kadar hızlı bir süreçte yapacağımıza aslında kimse inanmıyordu. Kısa bir süre içinde 41 ilimizde il başkanlıklarımızı atadık. Bugün buraya da ilk şubemizi açmak üzere bir araya gelmiş bulunuyoruz. 2 ay boyunda Türkiye’yi karış karış dolaşacağız, şubelerimizi dualarla bereketli kazançlar için açacağız. Türkiye teşkilatlanmalarımızı 2 ay içinde bitirmeyi planlıyoruz. Daha sonraki hedefimiz Yurtdışı temsilcilikleri. Allah yolumuzu aydınlık, kazancımızı bereketli kılsın.” dedi.

DÜNGİAD Isparta İl Başkanı Emel Ecevit; ” Bugüne kadar kumbaramda çok dost biriktirmişim. Yurdumun her köşesinden bu mutlu ve gururlu günümüzde bizi yalnız bırakmadınız Allah hepinizden razı olsun. Isparta’nın ticaretinde “bende varım” diyen tüm hemşehrilerimizi il başkanlığına bir çay içmek, bir yudum soluklanmaları için bekliyoruz.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ