Zirvede Haber

Yıldırım’da İYİ Atak!

Yıldırım’da İYİ Atak!
“Yıldırım İlçe Başkanlığımızın Setbaşı Mahfel yanında “Üye Seferbeliği” kapsamında açtıkları üyelik standını ziyaret ettik, cesurlar hareketine yeni katılan üyelerimizin rozetlerini taktık.
Emeği geçen başta Yıldırım İlçe Başkanımız Kemal Ataç olmak üzere tüm yöneticilerimize kolaylıklar ve çalışmalarında başarılar diliyorum.” sözler standı ziyaret eden İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Türkoğlu’na ait.
Yıldırım İlçe Başkanı Kemal Ataç gazetemize yapmış olduğu açıklamada; ” Çalışmalarımızı pandemi kısıtlamalarının azaldığı, salgın riskinin en az seviyeye indiği bugünlerde yoğunlaştırdık. İlçenin yürüyüş güzergahlarında, doğu-batı aksındaki noktalarda açtığımız stantlar ile vatandaşlarımız ile buluşuyoruz. Onların bir temsilcisi olarak Yıldırım ve Büyükşehir Belediye Meclislerinde vatandaşlarımızın tüm sorunlarını ve taleplerini dile getiriyoruz. Bazı yatırımların belediyeleri aştığı durumlarda konu Ankara’ya iletiliyor. Her vatandaşımıza eşit hizmet getirilmesi hususundaki hassasiyetimizi vatandaşlarımızın İYİ’liği ön plana çıkartarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bursa İYİ olacak, Yıldırım çok İYİ olacak…” dedi.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ