Zirvede Haber

Fujitsu, Kanal Dijitalleştirme projelerini hızlandıracak SELECT Partner Programı’na 3 milyon Euro yatırım yapıyor

Fujitsu, Kanal Dijitalleştirme projelerini hızlandıracak SELECT Partner Programı’na 3 milyon Euro yatırım yapıyor
  • Select Partner Programı’nın yeni oluşturulan dört kategorisi, kanal iş ortaklarının en son pazar gelişmelerini ve gelişen ihtiyaçlarını ele alıyor.
  • İş ortakları, Fujitsu’nun Workplace, SAP, Hibrit Bulut ve Veri Dönüştürme portföylerindeki iş sonuç odaklı çözümlerine rakipsiz erişim sağlıyor.
  • Programın yeni geliştirilen versiyonunda indirimler, program kaynaklarına basitleştirilmiş erişim ve bir dizi yeni uygulama yer alıyor.
  • İş ortakları ayrıca daha geniş yelpazedeki Fujitsu İş Ortağı ekosisteminin etkilerinden ve ortaklar arası iş birliği için sunduğu fırsatlardan da yararlanabiliyor.Fujitsu, iş ortaklarının müşterilerine daha iyi hizmet verebilmesi için SELECT Partner Programı’na 3 milyon Euro yatırım yapıyor. Programın geliştirilmiş yeni versiyonunda kullanıcı dostu araçlar, indirimler ve iş ortaklarının Fujitsu’nun temel dönüşüm yeteneklerinden yararlanması için daha geniş erişim seçenekleri yer alıyor.

    Covid-19 salgınıyla birçok alanda hızlanan dijitalleşme, BT kanalı için yeni müşteri fırsatları doğurunca iş dünyasının liderleri, gittikçe artan BT ihtiyaçlarını karşılamak için güvenilir iş ortaklarından oluşan yapılara yöneldiler.

    Fujitsu’nun dağıtım kanalına yaptığı yatırımlar, iş ortaklarının dört ihtiyacına odaklanıyor

    SELECT Partner programının yeni versiyonu, Fujitsu’nun iş ortaklarının, müşterilerinin gelişen ihtiyaçlarını daha iyi desteklenmesini sağlamasının yanı sıra süreçleri de kolaylaştırıyor.

    Fujitsu, iş ortaklarının müşteriler nezdinde çözmek üzere odaklandığı dört stratejik alanı şöyle belirledi:

    1. Veri Odaklı Dönüşüm çözümleri, müşterilerin en karmaşık kuruluşlarda bile birden fazla veri kaynağını depolamasına, erişmesine ve bu kaynaklardan para kazanmasına yardımcı olmayı temel alıyor;
    2. En uygun bulut ortamlarına doğru iş yüklerinin tahsis edilmesini sağlayan Fujitsu Hibrit Bulut çözümleri, bulut verimliliğini ve ivmesini artırıyor;

    3.Fujitsu’nun İş Yerinde Dönüşüm portföyü, ‘yeni normal’ çalışma biçiminin verimliliğini en üst düzeye çıkarıyor.

    4.Akıllı işletme için veri merkezi işlemlerini dönüştüren SAP ortamları için uygun alt yapılar sunuyor

    Fujitsu’nun Kanal, İş birliği ve Ekosistem Başkanı Fernanda Catarino bu yatırımla ilgili şunları söylüyor: “Küresel salgın nedeniyle hiçbir sektör veya birey değişmedi. Yaygın ve süregelen aksama, iş ortaklarımız için olumlu bir eğilim yarattı, işletmeler, gelecekte ne olursa olsun başa çıkma çevikliğine sahip olduklarından emin olmak için dijital dönüşümlerini hızlandırdı. İş ortaklarımızın bu fırsattan daha kolay yararlanmalarına yardımcı olarak bizimle çalışmayı her zamankinden daha kolay ve daha üretken hale getirmek için SELECT Partner programımızı geliştiriyor ve yatırım yapıyoruz. 2021 SELECT Partner programı, tüm çözüm portföyümüzü daha da erişilebilir hale getirerek, iş ortaklarının teknik bilgilerden danışmanlık ve satış yetenekleri edinmeye kadar dönüşüm sağlamak için gerekli becerileri geliştirmelerini sağlamaya odaklanıyor. Bağımsız olarak veya iş ortağı ekosistemi aracılığıyla iş birliği içinde satış konusunda onları hazırlıyoruz.”

    Güncellenen SELECT Portföyü, Fujitsu Akademisi aracılığıyla sunulan yeni eğitim içeriği ile destekleniyor. Örneğin, tasarlanan kurslar iş ortaklarını müşterilerin daha kapsamlı iş zorluklarına yanıt vermek için hazırlanıyor. Bu, Fujitsu portföy sütunlarını sağlamada başarılı olan iş ortaklarına Fujitsu Şampiyonu olma fırsatı sunuyor. Bu yeni kategori, ISV’ler ve danışmanlar da dahil olmak üzere önemli teknoloji alanlarında gelişmiş beceriler, deneyim ve teklifler sunan tüm iş ortaklarını kapsıyor. Bu Şampiyonlar, Fujitsu İş Ortağı Ekosistemi’nde yeni değer yaratmaya da yardımcı oluyor.

    Fujitsu, SELECT Expert ve Circle ortakları için SELECT Partner programı indirim yapısını da geliştirdi. Program ayrıca, Entegre Sistemler ve SAP’den yararlanan dijitalleşme projeleri gibi teknolojinin temel alanlarında uzmanlaşmış iş ortaklarına, ek indirimler kazandırıyor.

    Fujitsu, kaynaklarına ve avantajlarına erişimi kolaylaştırmak için kanal programı altyapısına da yatırım yapıyor. Geliştirmeler arasında, iş birliğine dayalı iş planlamasını ve talep oluşturmayı kolaylaştıran araçlar yer alıyor. İş ortakları ayrıca Fujitsu ile tüm etkileşimlerin şeffaf ve öngörülebilir olmasını sağlamak için tasarlanan yeni İş Ortağı Panosu’ndan da yararlanacaklar ve iş ortaklarının farklı gelir akışlarının durumu gibi temel ölçümleri kontrol edebilecekler.

    Program, Fujitsu iş ortaklarının müşterilerine çözüm sunma konusunda onları desteklemek için daha geniş bir iş ortağı ekosistemine katılımdan faydalanmaya devam edecek, giderek daha karmaşık hale gelen müşteri gereksinimleri, birden fazla tedarikçinin farklı ürün ve hizmetlerini kapsayan ve farklı alanlardaki uzmanların iş birliği yapmasını gerektiren teknoloji çözümlerini de beraberinde getiriyor. Fujitsu, iş ortaklarını gelişmekte olan pazar fırsatlarını değerlendirmek ve iş değeri yaratmak için etkili bir şekilde iş birliği yapma yetkisine sahip oldukları bir ekosisteme entegre ederek kanalının bu fırsatı ele almasına yardımcı oluyor.

    Fujitsu Hakkında

    Fujitsu, çok çeşitli teknoloji ürünleri, çözümleri ve hizmetleri sunan önde gelen Japon bilgi ve iletişim teknolojisi (BİT) şirketidir. Yaklaşık 126.000 Fujitsu çalışanı 100’den fazla ülkedeki müşterileri desteklemektedir. Deneyimlerimizi ve ICT’nin gücünü, müşterilerimizle toplumun geleceğini şekillendirmek için kullanıyoruz. Fujitsu Limited (TSE: 6702) 31 Mart 2021’de sona eren mali yıl için 3,6 trilyon yen (34 milyar ABD doları) konsolide gelir bildirdi. Daha fazla bilgi için lütfen www.fujitsu.com adresini ziyaret edin.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ