Zirvede Haber

İYİ’LİKLE BULUŞTURDULAR….

İYİ’LİKLE BULUŞTURDULAR….

Geçtiğimiz hafta Karacabey’in Dağkadı, Tophisar, Yeşildere, Mahallerinde yaşanan sel felaketi sebebiyle olay mahalline İYİ’ler çıkarma yaptı. İYİ Parti Karacabey İlçe Başkanı Fatih Karabatı ve İYİ Parti Bursa Heyeti ile  geçmiş olsun ziyareti ve olay yerlerinde incelemelerde bulundu.

İYİ Parti GİK Üyesi Müberra Çakır, İl Türk Dünyası ve Yurtdışı Türkler Başkanı Gülcan Somuncuoğlu,  Karacabey Belediye Meclis Üyesi Gizem Arda, Gençlik Kolları Başkanı Atakan Çetin ve Gençlik Basın ve Medya Sorumlusu  Başkanı Furkan Keçeciden oluşan İYİ Heyet afet bölgesine gitti. Can pazarının yaşandığı afet gününden sonra gördükleri manzara karşısında şu ifadeleri kullanan İYİ Heyet’i; “Sel felaketinin korkuları mevsimlik işçilerin ve bölge halkının hala üzerlerinde bu pandemi döneminde hijyen yok, tuvalet yok, bu ortamda yaşamak çok zor. Devletin ve  Karacabey Belediyesi’nin bir an önce bu insanlarımıza sahip çıkması gerekiyor. İçimizi rahatlatan tek şey sel felaketinde ölüm yaşanmamış olması.” dedi.

İYİ Melekler mevsimlik işçilere erzak ve kıyafet yardımında bulundular. Çocukların mutluluğu bizim için çok önemli diyen İYİ Melekler yaşanan afetin ardından yapılacak olan tüm çalışmaların takipçisi olacaklarını söyleyerek. Dağkadı Üreten Kadınlar Tarımsal Kalkınma Kooperatifindeki emekçi kadınları da ziyaret etti. İYİ Melekler afet gününden sonra, Karacabey Belediyesi’nin bölgeye hizmet getirip getirmediği hakkında bilgi aldılar.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ