Zirvede Haber

Bursa’nın Öz Malının Kaderi Ankara’ya Bırakılmamalıdır!

Bursa’nın Öz Malının Kaderi Ankara’ya Bırakılmamalıdır!

“Şehrimize dair… Üzerinde bulunan binaların yıkılmasından sonra….” geçmiş dönem Osmangazi Belediye Meclis Üyesi Cemil Aydın; şehrin farklı bölgelerindeki sorunları sosyal medyaya taşıyarak Bursalıların dikkati çekerek son uyarısını yaptı.

Aydın; “Demirtaş Yolu üzerindeki Eski Tütün Depoları arazisi ile ilgili Bursa yerel yönetim erkleri vakit kaybetmemeli plan değişikliği Osmangazi ve Büyükşehir Meclislerinde görüşülerek inisiyatif Ankara’ya bırakılmamalıdır.

Nilüfer-Çalı, Alaattinbey, Demirci, Yaylacık ve Tahtalı bölgelerinde bulunan tarla vasıflı ve tarım arazisi vasfını yitirmiş arazilerin durumunun (yapımı devam eden inşaatlar mevcut) Nilüfer ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından 1/1000 ve 1/5000 planlarında revize edilmesi kaçınılmazdır.

Bursaspor’a pozitif ayrımcılık yapılarak kalıcı gelir getirmesi amacıyla tahsis edilen benzinlik ve depolama alanları gibi tesislerin başkanlar ve yönetim kurulu üyeleri dahil diğer kişi ve şirketlere satılmasının önüne geçecek düzenlemeler mutlaka Belediye Meclislerinde ele alınmalıdır.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ