Zirvede Haber

Bursa’da kriz çıkaran planda yeni gelişme!

Bursa’da kriz çıkaran planda yeni gelişme!

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, Bursa’da büyük krize neden olan bir plan değişikliğiyle ilgili yaşanan yeni gelişmeyi bugünkü köşesine taşıdı…

Aydın, yazısında şu ifadeleri kullandı;

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi 17 günlük kısıtlamanın ardından geciken mayıs ayı oturumu 24 Mayıs Pazartesi günü saat 15.00’de gerçekleştirilecek.

Her zaman olduğu gibi pandemi tedbirleri nedeniyle Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi’ne alınan oturumda Bursa’nın önemli gündem maddeleri var.

Örneğin; önceki gün Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da açıkladı. Mudanya’nın CHP’li Belediye Başkanı’nın çözümü konusunda kılını kıpırdatmadığı Güzelyalı imar planları sorunu bu oturumda çözüme kavuşacak. Ancak, her zamanki gibi Büyükşehir Belediye Meclisi toplantılarına katılmayan CHP’li Hayri Türkyılmaz’ın ilçesini ilgilendiren bu önemli sorunun ele alınacağı oturuma katılıp katılmayacağı  meçhul.

Büyükşehir Belediye Meclisi’nde şehit yakınlarını ilgilendiren önemli bir gündem maddesi var.

Sağlık İşleri Daire Başkanlığı’nın teklifiyle şehit anne, baba, eş ve çocuklarının Mezarlıklar Şube Müdürlüğü’nün Hamitler Mezarlığı’ndaki Gaziler bölmüne ücretsiz defin öngören teklifi de gündem maddeleri içinde. Teklifin Plan Bütçe Komisyonu’na havale edilmesi söz konusu. Keza şehit kardeşlerinden de aynı yere definde yüzde 50 indirimli mezar yeri ücreti alınması öngörülüyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ