Zirvede Haber

Devlet daireleri vatandaşın darp edileceği yerler değildir!

Devlet daireleri vatandaşın darp edileceği yerler değildir!
“Mustafakemalpaşa’ da zorbalığa müsaade etmeyeceğiz. Devlet daireleri vatandaşın darp edileceği yerler değil, aksine hizmet şuuruyla hizmetkar olunacak yerlerdir.” Mustafakemalpaşa Belediye personeli tarafından darp edildiği iddia edilen Engin Dürü’ye muhalefet partilerinden destek! İYİ Parti Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Tevfik DEMİR dayak yediğini söyleyen Dürü’nün yanında olduklarını belirtti.
Başkan Demir; “Hemşehrimiz ve aynı zamanda parti üyemiz taksici esnafı Engin Dürü’ ye yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Konunun İl Başkanımız Sayın Selçuk Türkoğlu’nun takibinde avukatlarımız aracılığıyla hukuken takipçisi olacağız. Kimsenin şüphesi olmasın ki, saldırganlardan hesap sorulması için her türlü girişimde bulunacağız.
En ufak eleştiriye karşı tahammülü olmayan, kibir abidesi yerel muktedirler ve bu gibi kirli işlerin tarafları meydanı boş zannetmemelidirler. Hemşehrimiz Engin Dürü ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, her İlçe bireyinin haksızlığa uğradığı her konuda mücadelemize azimle devam edeceğimize söz veriyoruz.” dedi.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ