Zirvede Haber

BURSA’YI İSPANYOL ÖĞRENCİLERE ANLATTILAR

BURSA’YI İSPANYOL ÖĞRENCİLERE ANLATTILAR

Bursa’nın merkez Nilüfer ilçesindeki Abdurrahman Vardar İlkokulu 3/G sınıfı öğrencileri, Kültürler Avrupa’da Buluşuyor (Cultures Meet İn Europe) projesi kapsamında İspanyol öğrencilerle ortak etkinlik gerçekleştirdi.

Abdurrahman Vardar İlkokulu 3/G Sınıfı Öğretmeni Nermin Serdar, ortak etkinliği İspanya’nın Malaga kentindeki CEIP Emila Olivare Okulu ile gerçekleştirdiklerini söyledi. Her iki okulun öğrencilerinin kentlerinin tarihi ve turistik yerlerini İngilizce olarak anlattığını ifade eden Serdar, bu sayede hem kültür paylaşımının sağlandığını hem de öğrencilerinin başka bir ülkedeki öğrencilerle sosyalleşme fırsatı bulduğunu belirtti.

Her iki okuldan 17’şer öğrenci ile Bursa ve Malaga ile ilgili önemli bilgiler aktardığına işaret eden Nermin Serdar, “Benim öğrencilerim de Mudanya, Ulucami, Bursa Kalesi, Saitabat Şelalesi, Irgandı Köprüsü, İnkaya Çınarı, Suuçtu Şelalesi, misi Köyü, Gölyazı, Tophane saat Kulesi, Uludağ, Uluabat Gölü, Trilye, Atatürk Evi müzesi ve Koza Han ile ilgili bilgileri İspanyol öğrencilere anlattılar. Çok güzel ve verimli bir etkinlik oldu” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ