Zirvede Haber

Rock Müzik Dalında Yılın En Başarılı Çıkışı Barış Gülay’ın.

Rock Müzik Dalında Yılın En Başarılı Çıkışı Barış Gülay’ın.

Avrupada’ki başarılı yayın grubu Avrupalı Bayan Dergisi ve Avrupalı Bayan Gazetelerinin, Yılın En İyilerini seçtiği organizasyonunda “YILIN EN BAŞARILI ROCK MÜZİK SANATÇISI” dalında Barış GÜLAY’ı ödüle layık gördü.

Haber Sedat Sarıkaya

Bu yıl ilkini düzenlediği ödül töreninde Avrupalı Bayan yayın grubu, dallarında en başarılı seçilen sanatçı, medya ve magazin dünyasından toplam 21 başarılı ismi ödüllerle taçlandırdı. Rock müzik dalında en iyi çıkış yapan yeni sanatçı Barış Gülay, “Ödülümü albüm aşamasında, öncesinde ve sonrasında yanımda olan ekip arkadaşlarım adına kaldırıyorum.” şeklinde konuştu. Gülay, geçtiğimiz Ocak ayında YAZ BAŞKA isimli klibini yayınlamıştı.

ZAMAN&MEKAN adlı maxi single albümünden çıkan ilk klip şarkısı YAZ BAŞKA ‘nın da söz ve müzikleri diğer şarkılarında olduğu gibi yine BARIŞ GÜLAY’a ait. Sanatçı 2020’de OLMASAN adlı eseriyle güzel bir çıkış yakalamıştı. Ödül töreninde Ender Saraç, İrem Derici, Özgür Aras, Gülben Ergen, Ziynet Sali, Tuğba Yurt, NR1Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Kadir Çetin, Dj Mert Hakan, Sedat Sarıkaya gibi dallarında en başarılı bulunan isimler de ödüllerini aldılar.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ