Zirvede Haber

Ağzına Kadar Doldurduğunuz Salonlarda Kongrelerinizin Vebalini Nereye, Kime Yüklemek Gerekir?

Ağzına Kadar Doldurduğunuz Salonlarda Kongrelerinizin Vebalini Nereye, Kime Yüklemek Gerekir?

“Günlük yaşamınızda hukuk olan hassasiyetiniz kalmamışsa herşeyde şahsi menfaatleriniz için hareket ediyorsanız!” Gelecek Parti Osmangazi İlçe Başkanı Mehmet Çakmaker; Osmangazililerin Ramazan ayını kutlayarak iman noktasında dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Çakmaker; “Herşeyin en iyisini ben bilirim noktasındaysanız! Her şeyi yapabilecek bir ben olgusuna saplanmışsanız! demektir. Geçmiş olsun! Hukuk ihlallerinizde sizin açınızdan normal ve olağan hale gelir. Demem o ki; sizden dolayı biri can Covid-19’a yakalanmış ve hayatını kaybetmişse vicdanen siz onun ölümünden sorumlusunuz…..

Sorarım, nasıl kurtulunacak bu -vebal-den? Aslında dini inançlarımızın hukuk ve adalet duyarlılığı açısından ele alınması son derece önemli. Trafik kuralı ihlali ile birisinin canına kastedilmişse, taksirli olarak, dinin bunu cinayet olarak gördüğünü unutmamak gerek. Doğru bir din algısı da budur. Konuya bu gözle baktığınızda….

Soruyorum size! şu an, adeta tavan yapmış bulunan Covid – 19’un ülke genelinde yayılmasına yol açan, o lebalep ağzına kadar doldurduğunuz salonlarda kongrelerinizin vebalini nereye, kime yüklemek gerekir? Gerçi o işe dini ve vicdani adalet penceresinden bakılmış olsaydı. Bugün yaşadığımız, milletimize reva görülen muhatap kaldığımız mevcut hiç bir sorunu da şuan konuşmuyor olurduk.

Son olarak soruyorum. Memleketimize yüklediğiniz bunca vebali nasıl bir tövbe ile temizlemeyi düşünüyorsunuz? Ha unutmadan bu sorularıma pankart asmayı şimdilik düşünmüyorum….

Bizler; Gelecek Partisi Osmangazi İlçe Teşkilatları olarak milletimiz adına demokrasi çerçevesinde hakkımız olan sorularımızı korkmadan bıkmadan usanmadan sormaya devam edeceğiz.

Taki yaşanabilir bir ülke ve huzuru güven adalet ekonomik refah tesisini sağlayana dek.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ